FOTBAL  »  LIGA 1  »  CAZUL VARGA ŞI BĂLAN

Marian Iancu: "Nu aş vrea să cîştigăm la «masa verde»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a comentat posibilitatea ca formaţia sa să rejoace meciul din Giuleşti, pierdut în faţa Rapidului cu 0-1, în cazul în care acest lucru s-ar putea întîmpla.

"Dacă există posibilitatea regulamentară să rejucăm meciul, sînt de acord. Moral, nu sînt de acord să cîştigăm la «masa verde» cele trei puncte, dacă ni s-ar acorda. Eu am avertizat administraţia Rapidului cu două zile înainte să aibă grijă cum procedează în cazul lui Varga şi Bălan", a explicat Iancu la sportro.

"Este culpa administraţiei din Giuleşti. Eu mereu am fost corect şi în acelelaşi condiţii nu am folosit un fotbalist anul trecut. De ce eu nu forţez regulamentele, prin diferite portiţe, iar alţii o fac?", a continuat el.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (11)
 •  10 Martie 2010, 17:23

Chiar daca ne convine sau nu decizia LPF este una cat se poate de corecta.

 •  10 Martie 2010, 17:22

PANA CAND NE MAI FURATI?DC TOT TIMPU RAPIDU?DC NUMA NOI SUNTEM FURATI?!!!CU CE SUNTEM NOI DE VINA K LPF NEA DAT VIZA SA JOACE ACESTI JUCATORI?!!!RUSINE LPF RUSINE GSP K ATI FOST NUMA IMPOTRIVA NOASTRA TOT TIMPUL MAI ALES SAMUILA ALA CARE NUMA PE NOI NE VB DE RAU

 •  10 Martie 2010, 17:09

se pare ca fulgerul aek bragadiru timisoara autointitulata "cea mai corecta echipa" s-a obisnuit sa castige astfel meciurile.cu iasiul nu contestati? fulgerul si rapid se iubesc la infinit...pana la puncte

Vezi toate comentariile (11)
Comentează