FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu: "O să vedeţi la comisii! CFR n-o să plătească niciodată cum au plătit alţii" ;)

Marian Iancu, Iancu, Poli Timisoara
Marian Iancu, Iancu, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara, acuză CFR Cluj de cîştigarea unui campionat cu puncte făcute cadou, dar şi de prietenii cu Mircea Sandu şi Albert Kassai.

"Au castigat campionatul cu 12 puncte cadou. Au castigat cupa cu noi, facuta cadou de stiti voi cine. Eu nu sunt prieten cu Sandu, nu stau in tribuna cu Kassai. Pe mine nu ma arata cu degetul nimeni, spre deosebire de ei", a spus Marian Iancu la "Băieţii de la 7", la Telesport.

» ...despre incidentul de la meciul cu CFR Cluj, cînd o petardă a explodat lîngă Bonfim: "Eu le-am spus că avem totul filmat. I-am lăsat 2-3 zile să văd ce zic. Le-am spus că e vina lor, a apărut şi filmarea! A fost o nemernicie, o golănie! Aştept scuze. Ei au un criminal printre ei! O să vedeţi la comisii! CFR-ul n-o să plătească niciodată cum au plătit alţii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
 •  01 Noiembrie 2009, 19:08
Postat de reality pe 31 Octombrie 2009, 08:53

Pana una alta intre a zice si a face este diferenta mare. Sa demonstreze ce zice pentru ca eu de exemplu nu cred iar ca mine sunt multi. Domnul Goga este un exemplu tipic de ex-militian care prinde pe cineva si il condamna fara judecata, doar pentru ca s-a mai intamplat, deci la acest individ nu functioneaza ceea ce se cheama "prezumtia de nevionovatie". SA DEMONSTREZE, justitia nu se face pe vorbe ci pe dovezi si depozitii. Sau la Cluj Napoca nu e valabil acest principiu?

Si ca petarda a fost aruncata de clujeni cine a demonstrat cu "dovezi si depozitii"? Sau principiul "prezumtiei de nevinovatie" functioneaza doar la Timisoara ... ca daca asa e cazul ma mut si eu acolo ;)

cobhc
cobhc  •  01 Noiembrie 2009, 00:30

Imi pare sincer rau de timisoreni. Se lasa manipulati de un infractor precum Iancu. Pacat.

 •  31 Octombrie 2009, 12:28

mafia muresan & magyar

Vezi toate comentariile (37)
Comentează