FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA, VINERI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Poli Timişoara contestă dreptul de joc al lui Bălan şi Varga!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a dezvăluit la Contraatac, pe GSP TV, că va contesta dreptul de joc al lui Tibi Bălan şi Dacian Varga la jocul de diseară şi ameninţă cu o acţiune în instanţă dacă cei doi vor fi trecuţi pe foaia oficială la derby-ul din Giuleşti.

"Sînt condiţii bune, în Giuleşti e un gazon întreţinut şi sper să se joace. Nu ştiu care e situaţia cu terenul, altele sînt lucrurile care mă preocupă. Am aflat că LPF nu a înregistrat transferurile lui Bălan şi Varga şi că Asociaţia condusă de domnul Avram a transmis că această mutare este ilegală încă de dimineaţă.

Apoi, în timpul zilei s-a schimbat decizia şi se pare că e legal. Să nu ne creadă proşti! Nici nu ştiu dacă există echipa Rapid 3 care joacă în liga a 4-a, va trebui să verificăm dacă are lot, dacă se antrenează şi toate aceste lucruri. A, şi ghiciţi cine mă arbitrează diseară!

Tot Avram, dar Marius. Sînt prea mulţi de Avram născuţi în aceeaşi zi! Eu l-am rugat pe domnul Copos să-şi pună lucrurile în ordine cu aceste transferuri şi să nu avem probleme. De ce dimineaţă era ilegal şi acum e legal? Ce s-a schimbat atît de dramatic în cîteva ore?", a spus Marian Iancu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
 •  13 Martie 2010, 20:41

nici o echipa nu e mai buna ca poli

 •  08 Martie 2010, 00:50

faceti un exercitiu simplu si cautati rapid 3 pe net. sa vedeti ce gasiti. cautati liga 4 bucuresti si vedeti daca gasiti rapid 3 intr-o serie din cele 3 care exista. deci unde a transferat copos cei 2 jucatori?

cosariu
cosariu  •  05 Martie 2010, 19:51

"Nu avem cum să contestăm noi, dacă e ceva în neregulă va acţiona LPF, dar nu cred că Rapid ar fi făcut ceva ilegal", Marian Iancu, patron Poli

Vezi toate comentariile (18)
Comentează