FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA 0-2

Marian Iancu: "Dacă nu ne îndeplinim obiectivele, o luăm de la capăt sezonul următor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, spune că echipa sa nu va pierde nimic dacă îşi va rata obiectivele în acest sezon şi că o va lua de la capăt sezonul următor.

"Nu se pune problema să pierdem ceva dacă nu obţinem un trofeu în acest sezon. Nu pierdem nimic, poate doar în plan sportiv. O luăm de la capăt. Nu am un program cu limită de timp. E sport, în sport depinzi şi de alţi factori, nu depinzi de lucruri fixe", a spus Marian Iancu la Telesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
reality
reality  •  09 Aprilie 2009, 11:46

Oltenilor vad ca iar a-ti scos nasu, dar poate e cazul sa va faca cineva o "operatie estetica". Oricum sansele sunt egale si de aceea prefer sa discut dupa meci. Pana atunci am o singura rugaminte : "Fair play please".

 •  09 Aprilie 2009, 01:36

mai fratilor! daca la sfarsitul campionatului stiinta si poli o sa fie pe primele doua locuri, o sa fiu un om fericit! pana atunci nu ne ramane decat sa speram ca o sa avem parte de un spectacol fotbalistic si sa castige cel mai bun! nu inteleg de ce totusi nu se transmite pe antena meciul asta ci un meci de supravietuire in prima liga: farul cu nu mai stiu cine! din corsica strig tare sa se auda pana acasa: hai craiova!

 •  09 Aprilie 2009, 01:33

Ia uitati, s-a speriat elefantu' de C.L.!Cred si eu, ca daca castigam campionatul, trebuie neaparat sa investeasca in infrastructura si echipa.In campionatul asta nu gasesti un conducator de club, normal la capatana! Toti latra si se cearta ca disperatii pe la tembeliziuni. Hai Poli!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează