FOTBAL  »  Superliga  »  UHRIN DEMIS DE LA POLI

Marian Iancu: "Eu vreau Cupa şi Campionatul, iar Dusan nu poate să facă asta!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2008 00:00

Omul de afaceri din fruntea clubului bănăţean a declarat că nu este interesat de atitudinea fanilor la adresa sa şi a spus că Uhrin nu este compatibil cu obiectivele pe care le-a impus formaţiei viola.

 

"Îi ştiu pe toţi suporterii, să facă ce vor. Am vorbit aseară cu ei pînă la ora 4. Nu am de ce să-i conving decît prin rezultate. Eu vreau Cupa şi Campionatul, iar Dusan Uhrin nu poate să facă asta. Unele dintre motive vi le-am spus, altele nu pot să vi le comunic.

Am răbdare, vom alege foarte bine. Timişoara nu a mai fost niciodată apărată mai bine în interesele ei decît acum. Bănăţenii s-au obişnuit cu mediocritatea şi vreau să schimb asta" a spus Iancu la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  04 Decembrie 2008, 00:20

iancu,nesimtitule,banatenii nu s-au obisnuit cu mediocritatea,ea le-a fost impusa de la bucuresti-regatul manelelor,de unde se impun toate porcariile in tara asta.Iar in privinta banilor sunt unii care ne blameaza autoritatile locale pentru ca nu investesc la echipa.Pai unde in liga 1 mai investe vreo primarie sau consiliu judetean in afara de cele de la Timisoara?Toti zmeii de hartie s-au apucat sa scrie de rau despre Poli si sa dea sfaturi stupide.

 •  03 Decembrie 2008, 23:12

Ce zici dumneata ca vrei? Cupa si Campionatul? Adica Event-ul? Nici nu vrei prea mult, mai ales acu" ca ai schimbat antrenoru", cred ca ai toate sansele. Iti dau un sfat: schimba-l si pe urmatorul si pe urmatoru" lu" urmatoru" asa, cam o data la 3 saptamani. Succesul e garantat, stiu de la echipe mai mari... Vai de capu" tau!

 •  03 Decembrie 2008, 22:22

criza economica bla bla bla salariile sunt prea mari bla bla bla uhrinativa pe iancu ia mai manatil mai hai hai bla bla

Vezi toate comentariile (14)
Comentează