FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FC BRAŞOV 1-2

Iancu: "Jucătorii îl contestă pe Sabău, dar eu vreau continuitate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că s-a întîlnit cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi anunţă că tehnicianul va continua alături de bănăţeni şi din sezonul viitor în ciuda faptului că este contestat atît de suporteri cît şi de unii dintre jucători.

"Vom lua măsuri normale la club pentru sezonul viitor, am avut discuţii la Timişoara cu antrenorii, cu stafful administrativ, cu autorităţile, lucruri fireşti care trebuie să se întîmple pretutindeni. Încerc să asigur continuitate la nivelul clubului din toate punctele de vedere. M-am văzut sîmbătă seară cu Sabău, am discutat punctual, l-am informat ce măsuri s-au luat şi care e politica pe viitorul buget competiţional.

Putem vorbi de continuitate atît în ceea ce-l priveşte pe Ovidiu Sabău, cît şi pe cei 18 sau 19 jucători care au asigurat fluxul competiţional. Jucătorii contestă rezultatele, îl contestă şi pe Sabău, dar v-am spus că eu merg pe stabilitate. Noi putem să vrem locurile 2,3,4 sau 5 şi să ajungem în finala Cupei României, pe care s-o pierdem, la atît ni se permite să visăm", a spus Iancu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
 •  24 Mai 2010, 05:16
Postat de pe 23 Mai 2010, 19:06

se pare ca Iancu nu are alte variante, este in situatia lui Becali, fug antrenorii de el. Un antrenor de clasa nu vine sub mana lui Iancu. Sa pateasca cum a patit Urin. In plus e criza, bani nu prea sunt si probabil sabau a acceptat reducerea cu 30% a salariului si vor urma si jucatorii. Ce va fi la anul, nu stiu, dar jucatorii nu vor mai trage nici atat, Sabau a epuizat toate fentele, poate ne vom bate la retrogradare. Asta a ales Iancu.

corect,istetu,ai pus punctul pe i

 •  24 Mai 2010, 03:18
Postat de pe 24 Mai 2010, 00:14

Iancule! nu fi suparat! noi dinamovistii apreciem ca ne-ai ajutat sa prindem un loc de UEFA lig in dauna rapidului! Multumim Hai Dinamo!!!

pai se stie ca iancu ii omul lui dinamo,afara din banat iancu,ai distrus o prietenie de 30 de ani cu rapid.

 •  24 Mai 2010, 00:14
Postat de pe 23 Mai 2010, 20:36

Iancule esti un om de nimic.Tin cu U Craiova apoi am simpatizat cu Poli Timisoara dar de cand ai declarat ca vrei sa cada Craiova in B nu-i mai vreau binele Timisoarei.Nu uita cum Poli a fost primita pe Extensiv cu cata simpatie dupa ce Mircea Sandu a facut rau echipei tale!Acun ai declarat razboi Stiintei si vei avea razboi.Ai uitat cum ai egalat Craiova in tur? Cu arbitrii.In retur ai castigat cu mult noroc dar ai dat puncte f usor echipelor de la retrogradare.Craiova nu uita asta!

Iancule! nu fi suparat! noi dinamovistii apreciem ca ne-ai ajutat sa prindem un loc de UEFA lig in dauna rapidului! Multumim Hai Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează