FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Marian Iancu: "Ne jucăm pielea în meciul cu Dinamo, cum să ne predăm?"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că nu se pune problema unui aranjament între gruparea bănăţeană şi Dinamo în confruntarea din Ştefan cel Mare.

"Ne jucăm pielea în meciul cu Dinamo, cum pot să planeze suspiciuni asupra acestui joc? Nu am cedat în Ghencea anul trecut, cînd nu luptam pentru titlu, cum am putea să o facem acum?

Nu vă daţi seama ce absurdă e toată această situaţie? Am încredere în echipa mea, în ceea ce s-a construit pînă acum la Timişoara, nu ne vom murdări niciodată", a spus Iancu la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  15 Mai 2009, 00:46
Postat de pe 12 Mai 2009, 20:43

luptati.

Poli nu uita :Ai suporteri si aici la capatul lumii in Los Angeles. Baieti nu va fie frica de dinamo ca si ei au doar cite 2 picioare.Sa fim seriosi ati fost mai buni ca ei si ati dovdit-o nu demult. Luptati si titlul va fi al vostru .Ar fi prea frumos ca sa le dati o lectie la ei acasa.Oricum suntem alaturi de voi. Banatu-i fruncea.

 •  13 Mai 2009, 01:23

Nu va mai agitati, orice-ar fi, Dinamo e programata sa castige. Timisoara si Clujul sunt cu ei ! Cu toate ca majoritatea locurilor din Liga 1 se stabilesc inainte de prima etapa, de zeci de ani, mai ales de cand a venit IUDA Jiji prin fraude in fotbal, sunt aproape sigur ca Dinamo va depasi performantele Stelei si a CFR Cluj in CH. League, prin minim 2 victorii. Sigur se vor intari pana-n vara, sa faca fata decent in Liga Campionilor ! DOAMNE-AJUTA, CA PREA AU AVUT GHINION DINAMOVISTII MEREU!

red_dog1982
red_dog1982  •  12 Mai 2009, 23:41

MAI BINE ZIS SORICIUL CAP DE BIVOL!STAI LINSTIT CA MANCATI BATAIE !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează