FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marian Iancu nu crede în salvarea Stelei: "Ar fi o minune! E păcat pentru că au o echipa care ar face deranj în Europa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 22:16

Fostul patron al celor de la Poli Timişoara, Marian Iancu, nu crede că Steaua mai are vreo şansă de a juca în UEFA Champions League în sezonul viitor.

Steaua nu poate juca anul acesta în Europa. Ar fi o minune ca UEFA să accepte. UEFA nu stă să analizeze motivarea sentinţei, nu sînt atît de semantici, dacă se vorbeşte de mită, la revedere!

Eu am mai spus că aş fi vrut ca Steaua să evolueze în grupele Champions League, pentru că a muncit, s-a investit enorm acolo, au creat o echipă, care poate face deranj în Europa, echipă care a eliminat pe Ajax, ca să nu mai pomenesc de victoria cu Chelsea.

Vă gîndiţi ce ar fi însemnat o finală Europa League între Ajax şi Chelsea? Sau doar Ajax în finala care s-a disputat la Amsterdam? Dar, din nefericire, apare acest caz care întunecă totul“, a spus Marian Iancu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
alexpoli
alexpoli  •  07 Iunie 2013, 00:36
Postat de maistor_kokir pe 06 Iunie 2013, 00:51

in dex scrie din pacate : "MÍTĂ, mite, s. f. Sumă de bani sau obiecte date ori promise unei persoane, cu scopul de a o determina să-și încalce obligațiile de serviciu sau să le îndeplinească mai conștiincios; șperț, șpagă1" ... deci acei bani erau pt mita ,trebuie sa admitem, e ceva ce seamana izbitor cu banii dati la doctori... ceea ce sunt evidenti bani ilegali ... asta e ... D-zeu cu mila de acum incolo ...

Ai dreptate , ma surpride ca vine de la un stelist. Nu voi sunteti de vina ci toti suporterii romani pentru ca am sustinut patronii/investitorii/CREDITORII in timp ce prestau acte ca cel in speta . Iar ei , in frunte cu Marian Iancu , care avea ocazia sa le-o traga celor 2 dictatori ai fotbalului romanesc... a dat-o la pace .

plischi
plischi  •  06 Iunie 2013, 07:46

nicio constructie care este cladita pe un suport subred nu poate rezista in timp. gigi becali a explodat pe capul nostru intr-o vreme in care ideile sale erau potrivite pentru alte vremuri. barbulescu lu' ceasca era mic copil in comparatie cu omul nostri de la rahova, dar acum lumea are alte viziuni legate de viatza din penumbre si intortocheri. s-a inconjurat - tot precum ceasca - de indivizi care nu ieseau din spusele sale, iar acum a venit nota de plata. daca se gasea pe-acolo un tip cu minte, care sa-i fi spus ca mai bine ar cauta sa vada ce cafe cfr-ul, ceva urma sa faca, sunt tot de-ai nostri, iar apoi sa atace. acu' ce cam tarliu...

dynamovist
dynamovist  •  06 Iunie 2013, 03:31

Dupa cu sta in poza, asta-i mare "karatist"

Vezi toate comentariile (11)
Comentează