LIGA 1  ·  POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu: "Preşedinţia va curăţi fotbalul, primele semne se văd"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, a mărturisit că speră la o implicare în lumea fotbalului a preşedintelui României, Traian Băsescu:

"Nu va mai fi Mircea Sandu la FRF din 2010, pentru că preşedintele statului nu ar mai putea să stea alături de un astfel de om. Şeful statului ştie toate pîrghiile din fotbalul românesc şi va face curăţenie pînă la urmă. Primele semne se văd", a declarat Marian Iancu la Telesport.

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, a mărturisit că speră la o implicare în lumea fotbalului a preşedintelui României, Traian Băsescu:

"Nu va mai fi Mircea Sandu la FRF din 2010, pentru că preşedintele statului nu ar mai putea să stea alături de un astfel de om. Şeful statului ştie toate pîrghiile din fotbalul românesc şi va face curăţenie pînă la urmă. Primele semne se văd", a declarat Marian Iancu la Telesport.S-a îndrăgostit nebunește de un tânăr din clanul Boceanu, care a obligat-o să se prostitueze. Ce a urmat e de nedescris
Libertatea
Comentarii (7)
 •  04 Februarie 2009, 18:46

Ioooi,balena ucigasa :))))

 •  04 Februarie 2009, 18:08

Ce sa zicem tacem si inghitem si canceru ii va inghiti pe cei ce indeparteaza TIMISOARA ,normal CLUJU ia ars pe cei din bucuresti cu valiza bravo si se gaseste portite ca ii bucuresti de asta rusiniatari si ce mai mafie este corleone era o mica gluma pe ceia ce este la FRF , In loc sa fie ajutati cei care investesc sunt supusi sa se postitueze in secta de la frf ca oricare alta echipa care face parte din secta ! COMPLIMENTE FRF SI IN ZIUA CIA MAI FERICITA SA AVETI CANCER IN DEGETE SI IN MINTE !

 •  04 Februarie 2009, 18:02

O sa vedeti ce se va intampla o sa intre in inchisoare cei care fac ce fac in federatia romana de fotbal , acum cu transferul sa exagerat dece ca Lazar trebuia sa ajunga la POLI si rapid sa se scoata din faliment dar se pare ca se urmareste si excluderea rapidului se va forma o colatie anti libertate era un litigiu si sincer in asemenea caz in occident sa sfrsit cu plata a jucatorului a imaginei clubului un criminal care o arata dovata de criminal o castigat in romania frumosa sentinta ......

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:15 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:15 Handbal F, Campionatul European
Franța - Muntenegru
Digi 2
19:15 Handbal F, Campionatul European
Ungaria - Croația
Digi 3
20:30 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Handbal F, Campionatul European
Danemarca - Slovenia
Digi 2
22:00 Fotbal, Ligue 1
Nimes - Marseille
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4
23:00 Handbal F, Campionatul European
Olanda - Serbia
Digi 2
Program TV complet
Liga 1