FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu: "Tender s-a retras de mult timp din negocierile pentru Poli"

Ovidiu Tender
Ovidiu Tender

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2008 00:00

Marian Iancu, preşedintele Politehnicii Timişoara, a vorbit despre vînzarea clubului cître Ovidiu Tender, spunînd că acesta s-a retras din cauza scandalurilor de la echipă şi din cauza crizei financiare. 

"Nu l-am păcălit pe Ovidiu Tender, eu nu-mi înşel partenerii de afaceri.  El s-a retras, nu a mai vrut să cumpere. A contat foarte mult şi criza economică, nu a mai vrut să intre în fotbal.  Orice e de vînzare atîta timp cît e o tranzacţie normală. Dar nu ştiu cine ar vrea să se mai implice acum în fotbal, cine mai este dispus să cumpere Timişoara acum.

La Timişoara sunt trei acţionari acum: BkP, o altă companie românească, fosta asociaţie pe care am preluat-o de la Toni Doboş. Avem un contract cu primăria, condiţionat de rezultatele echipei, dar banii pe care îi obţinem nu pot plăti salariile, ei sunt destinaţii cheltuielilor administrative" a spus Iancu la GSPTV.

 

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (1)
 •  05 Decembrie 2008, 16:30

Si primaria ar trebui sa plateasca salariile jucatorilor? Asta e nemaipomenit nicaieri în lume! Cel mai bine ar fi sa avem si punctul de vedere lui Tender, dupa care ne putem pronunta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează