FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, JOI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iancu: "Vrem să-i facem de rîs pe cei din Bucureşti"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că nu îşi propune să retrogradeze Steaua şi mărturiseşte că scopul său în fotbal este să le depăşească pe grupările importante din Bucureşti.

"Nu am un interes personal nici să retrogradez Steaua, nici să-i fac rău lui Gigi Becali. De obicei, dintr-un război nu cîştigă nimeni, toată lumea are pierderi consistente.

Nu vreau nici falimentarea lui Dinamo. Pentru ce jucăm? Nu ca să fim mai tari decît cei care au dominat Liga I în ultimii ani? Vrem să-i facem şi de rîs, de ce nu?", a spus Iancu la sportro.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (47)
 •  11 Mai 2010, 17:25

inc-un meci precum cel cu gaz medias si-ai reusit!!

 •  05 Mai 2010, 17:50

..Mister "HURDUBAIE SLINOASA" isi da iar cu parerea chinuind unicul neuron ce se zbate in banita urat mirositoare cu sprancene ! El e nascut in Trafalgar Square si crescut la curtea lui Ludovic al XIV-lea ! O sa-si faca DNA-ul timp si pentru maria sa !

sundancekid
sundancekid  •  05 Mai 2010, 00:52
Postat de sundancekid pe 05 Mai 2010, 00:40

Ca sa discut cu tine acest subiect mi-ar lua prea mult si nu ne permite spatiul !!! Ar trebui sa fiundirect si sincer cu tine si poate nu ai intelege ce vreau sa spun !!! Iti ndau un exemplu minor dar sunt si multe altele pe care nu o sa le expun !!! In primul rind eu tin la Romania si apoi la Bucuresti dar din toate locurile din Romania as locui pe perioada lunga numai la Bucuresti !! Pe perioade mai scurte am favoritele mele..constanta, oradea, suceav

Nimic nu mai frumos decit sa asisti la un concert Pavarotti in Piata Constitutiei sau AC & DC, METALLICA , etc..Nimic nu e mai frumos decit sa faci o plimbare de dimineata in herastrau si sa te opresti la Muzeul Satlui sa simti mirosul acelui lemn ..!!! Mai sunt si altele dar ma opresc aici ...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează