FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - U CLUJ 2-0

Marian Pană a demisionat de la U Cluj! Ionuţ Badea e favorit să-l înlocuiască!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Marian Pană a demisionat astăzi din funcţia de antrenor principal al echipei U Cluj, anunţă site-ul oficial al grupării.

Tehnicianul a condus echipa ardelenilor 14 etape în care a obţinut 18 puncte şi a lăsat echipa pe locul 10, sub rivalii de la CFR, campioana en titre, la un punct distanţă. În acest moment, favorit pentru a prelua "şepcile roşii" este Ionuţ Badea, fostul antrenor al Pandurilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
clnscp
clnscp  •  08 Noiembrie 2010, 18:32

de unde l'au scos pe paralelul asta nici azi nu mi'am dat seama...

engelmaschine
engelmaschine  •  08 Noiembrie 2010, 18:32

ciudat de tot... Pana asta n-a bagat Cluju-n A? si-acuma-i lasa balta? business-urile sunt mai grele in Liga 1 fata de Liga 2 unde-ti bagi adversaru-n Liga1 si apoi te trezesti antrenor la ei...

spadacio97
spadacio97  •  08 Noiembrie 2010, 18:12

Voi va credeti mari cand demisionati..va luati dupa astia ..lacatus si Dumitrescu..acolo macar este echipa cu pretentii dar voi va credeti importanti ca va dati demisia . Fugiti repede ca acum daca afla astia de la real ca ati demisionat sigur il da afara pe *MURINIO* cum ii spuneti voi clujenii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close