FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIREA URZICENI 1-0

Marian Pană: "Ei se bat la titlu, a cîştigat echipa mai bună"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 22:47

Antrenorul celor de la Unirea Urziceni, Marian Pană, nu a fost dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi şi crede că sînt semne bune pentru returul care îi aşteaptă pe ialomiţeni.

 

"În ansamblu am făcut un joc bun, dar n-am obţinut nimic. Trebuia să avem mai mult curaj în prima repriză. Nu am dat spaţii Rapidului în prima parte. La Rusescu a fost o fază la limită, trebuie să o revăd. Nu vreau să fiu caraghios, să zic o chestie, fără să mă documentez. Şi chiar dacă trebuia eliminare la adversar, nu trebuie să ne cramponăm de asta, viaţa trebuie să continue", a explicat Pană.

Sabrin Sburlea a adus pentru giuleşteni prima victorie în cea de-a doua parte a sezonului, după ce a marcat în minutul 45 din colţul careului mic ialomiţean.

"Ne-a costat o neatenţie a apărării, dar victoria Rapidului este meritată. Pînă la urmă, a cîştigat echipa mai bună, care se bate la titlu, iar noi mergem mai departe, cu capul sus. Eu zic că avem şanse mari să scăpăm de retrogradare, e un colectiv bun la Urziceni", a spus în conferinţa de presă Marian Pană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  26 Februarie 2011, 00:17

se putea da....dc era tudor dadea 3 afara de la rapid la faza aia cu rusescu :)))

scorpionul1923
scorpionul1923  •  26 Februarie 2011, 00:04

"La Rusescu a fost o fază la limită, trebuie să o revăd. Nu vreau să fiu caraghios, să zic o chestie, fără să mă documentez. Şi chiar dacă trebuia eliminare la adversar, nu trebuie să ne cramponăm de asta, viaţa trebuie să continue" Bravo tie! Daca asa gandesti cu adevarat esti mare. M-am saturat de toti hotii care striga hotii in tara asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează