FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CLUJ 3-1

Marian Pană: "Sînt nemulţumit de Păcurar. Nu poate juca în banda stîngă"

marian pana, u cluj
marian pana, u cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, la finalului meciului pierdut în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-3, că rezultatul ar putea fi influenţat şi de faptul că unii jucători au fost "apăsaţi" de poziţia înaltă din clasamentul Ligii I.

 

"E o victorie meritată pentru Gaz Metan. La un moment dat am avut senzaţia că noi controlăm jocul. Am luat un gol foarte uşor pe finalul primei reprize. Chiar şi la 2-0 am încercat să presăm, am redus din diferenţă, dar am luat din nou un gol foarte uşor. Poate pe unii jucători i-a apăsat puţin clasamentul. E posibil să fi fost asta o presiune în plus", a spus Pană în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul clujean îşi doreşte ca jucătorii săi să uite cât mai repede înfrângerea cu Gaz Metan pentru a se putea concentra la partidele următoare. "Jucătorii probabil că sunt supăraţi acum, imediat după meci, dar trebuie să luptăm în continuare, avem examen în fiecare săptămână şi nu avem timp pentru păreri de rău. Cu Brăneştiul în Cupă şi apoi cel cu CFR. Le vom juca pe ambele la victorie. Cu CFR vrem să câştigăm pentru noi, dar mai ales pentru suporteri. Aţi văzut şi azi câţi au venit să ne încurajeze. Avem două meciuri foarte importante", a mai spus el.

Pană a menţionat că este nemulţumit de fundaşii săi centrali şi crede că mijlocaşul Alexandru Păcurar nu se poate descurca pe partea stângă. "Suntem lenţi în zona centrală a apărării, mă îngrijorează acest lucru. Nu sunt deloc mulţumit de Păcurar. E clar că nu poate juca în partea stânga", a concluzionat Pană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bgheorgheos
bgheorgheos  •  17 Septembrie 2010, 20:32

Mister Pana,daca nu stii inca ce poate juca Pacurar,inseamna ca esti slab.In plus ai 2 jucatori-Buhusi si Toba cupotential peste Ungurusan si Delgado.Iar Niculescu peste o9 repriza sta cam degeaba in teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează