FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Rada a împlinit 53 de ani, dar nu i-a ars de petreceri: "E cea mai tristă aniversare!"

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 21:26

Felicitat de numeroşi fani pe propria pagină de facebook, tehnicianul Rapidului a răspuns sec: "Mulţumesc tuturor, însă nu mă pot bucura cu adevărat. E cea mai tristă aniversare din viaţa mea!".

Marian Rada s-a născut de ziua lui Dinamo! Ieri, cînd "cîinii" au aniversat 65 de ani, Rada nu s-a putut bucura de cei 53 de ani ai săi.

Vestea neacordării licenţei pentru sezonul următor i-a afectat şi pe jucători. "S-a văzut şi pe teren, în ultimele două partide, că gîndul ne zboară şi la situaţia clubului. E trist că, după Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, încă un brand al fotbalului românesc părăseşte Liga 1. Eu tot mai sper că vom cîştiga la TAS, speranţa moare ultima!", a declarat fundaşul Nicolae Vasile.

"Dacă fuzionăm, Rapidul va juca în Ligă"
Primarul Mircea Minea îşi menţine dorinţa de a realiza fuziunea Concordia - Rapid: "Avem cea mai bună logistică din România şi nu glumesc. Vrem să salvăm acest brand şi să participăm în Champions League. Putem păstra Rapidul în prima ligă, avem licenţa luată, nu sînt probleme. Aşteptăm un semn din tabăra giuleştenilor".

INBOX LIGA 1:
Pandurii. Ousmane Viera, fundaş: "Am stat trei ani la Pandurii şi cred că e cazul să plec. Mă tentează Liga Campionilor, dar nu neapărat cu Steaua. M-au contactat cei de acolo. Vreau să plec la o echipă bună cu un contract bun. Nu am vorbit cu nimeni de la CFR, s-au întîmplat multe lucruri urîte acolo".

Pandurii. Atacantul Deivydas Matulevicius a fost convocat la echipa naţională a Lituaniei pentru meciul cu Grecia din preliminariile CE, de pe 7 iunie.

Oţelul. Petre Grigoraş, antrenor: "Probabil că voi rămîne în continuare la Galaţi, pentru că îmi doresc, însă vreau mai mult şi dacă sîntem pe aceeaşi lungime de undă sînt şanse să continuu".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (11)
dihorul
dihorul  •  15 Mai 2013, 18:05
Postat de comandhor pe 15 Mai 2013, 07:34

De fapt a dorit sa spuna ca si daca fuzioneaza joaca tot in liga a II-a :-))))

1. Vai chupar o calalho da puta que te pariu! - Asta pentru fanul echipei FC Porto - da google translate, si daca nu resusesti, iti face Sapunaru traducerea. 2. Nu inteleg de ce baga gesepe asta cu visele erotice de la chiajna in acelasi articol cu ziua domnului Rada...

dihorul
dihorul  •  15 Mai 2013, 18:00

La multi ani DOMNULE MARIAN RADA! As vrea sa va cunosc personal, sa schombam o vorba, pentru ca, asa cum spunea Bibanul: Mirositi a OM!

tazmanian_1987
tazmanian_1987  •  15 Mai 2013, 15:51

La multi ani si multa sanatate !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează