FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV-RAPID 2-0

Marian Rada: "Am luat ce avea mai bun Braşovul şi tot am pierdut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei secunde a Rapidului, Marian Rada, a comentat eşecul giuleştenilor, 0-2 cu FC Braşov.

"De la Rapid aşteptăm victoria, mai departe nu mai contează. Nu am văzut meciul. Nu mă aşteptam şi am fost dezamăgit, mai ales că Rapid a luat ce a avut mai bun Braşovul"
, a afirmat Rada la GSP TV Plus.

Apoi a continuat: "Locul trei pentru noi este ca şi cum am fi pe 5 sau 6, importante sînt primele două poziţii. Atunci poţi participa în Liga Campionilor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
paulirimia
paulirimia  •  27 Noiembrie 2010, 23:48

Bai cuc armenesc, trebuia sa-i luati pe toti si castigati prin neprezentare...................

misu_f007
misu_f007  •  27 Noiembrie 2010, 23:17

apropo de comentariile stelistilor,de ce nu va vedeti de echipa voastra de doi lei si tot comentati pe situl nostru??santeti frustrati??din 2006 nu ati luat un trofeu si in Europa santeti ciuca batailor,cu oricine!!!

misu_f007
misu_f007  •  27 Noiembrie 2010, 23:14

prostii prostilor,sa va ut neamul in gat de panarame,mercenari,sa plecati toti unde vedeti cu ochii,sa retrogradam si sa jucam ca in anii 70-80 cu Metalul si Sirena,sau Autobuzul,sa nu va mai vad si aud la televizor ratatilor!!Copos ,nu le mai da nici un ban.sa plece unde vor ei,liberi de contract!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close