FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSMS IAŞI 0-1

Marian Rada după eşecul cu CSMS Iaşi: ”Echipa a fost demoralizată de accidentarea lui Daniel Pancu”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 17:25

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale cu CSMS Iaşi, scor 0-1.
”Echipa a fost demoralizată de accidentarea lui Daniel Pancu. El e antrenorul din teren şi jucătorul care aduce un plus de valoare echipei. Am făcut o repriză a doua destul de bună, dar n-am reuşit să înscriem.

Penalty-urile n-au fost problema, ci faptul că n-am înscris. Calitatea în joc şi relaţiile dintre jucători nu sînt puse la punct. Ne lipseşte omogenitatea", a spus Marian Rada la DolceSport.

...despre reacţia negativă a suporterilor: ”E normal să fie supăraţi. Ei vor să vadă Rapidul care făcea performanţă. Îi înţeleg, dar sper să fie alături de noi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dalvis76
dalvis76  •  05 Noiembrie 2014, 10:36

dar cine este aceest pancu ??? presupun ca pancu alerga pentru toata echipa, el batea cornere, el primea, el inscria ?? o echipa nu sta doar intr-un singur jucator. dar din pakate lui rada degeaba ii explici acest lucru si cel mai IMPORTANT, IASU si-a dorit mai mult victoria si sa vazut in teren in timp ce jucatori rapidului fara suparare sau multumit doar cu prezenta pe teren... de, nu a fost pancu.

catalin_2704
catalin_2704  •  05 Noiembrie 2014, 10:01
Postat de miezu. pe 04 Noiembrie 2014, 22:19

Da, si se crede Nostradamus, a zis ca pana la sfarsitul sezonului trece CeFuRa in fata Stelei in clasament :))))

asa e el..mai prostutz...vb aia.".prostu moare de grija altuia si magarul de drum lung!!"

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Noiembrie 2014, 04:39

e greu, mai rada, situatia este dificila. asta e.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează