FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica dă de pământ cu Fernando Varela după săgețile trimise de fostul stoper al Stelei!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 20:42

Fostul căpitan al Stelei, Fernando Varela, a vorbit despre principalele probleme cu care s-a confruntat echipa în cel de-al doilea mandat al lui Reghecampf pe banca roș-albaștrilor.

Ciprian Marica n-a așteptat prea mult și i-a răspuns destul de dur lui Varela, care a greșit grav în meciul decisiv cu Astra. 

"Cu tot respectul față de Varela, dar când faci două penalty-uri în meciul decisiv cu Astra, nu mai contează cine stă pe bancă și ce face fiecare.

Să-ți mai dai și cu părerea după asta, mi se pare prea mult. Nu mă regăsesc în ceea se spune el", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport. 

CE A ZIS VARELA:

"În al doilea mandat eram deja campioni, nu ne mai trebuia să alergăm ca nebunii. Jucătorii se gândesc că sunt mai mari, au nasul pe sus cum se spune. De asta nu am fost mai puternici la a doua venire a lui Reghecampf.

Când a venit Reghe a doua oară, au venit jucători cu orgoliu foarte mare şi care dacă stăteau pe bancă îţi creează probleme. Jucători cu CV foarte mare, gen Marica, Gebhart, dacă nu intră creează probleme.Că eu trebuie să joc, trebuie să intru, şi asta face ca grupul să nu meargă bine. Cred că asta a fost cea mai mare problemă", a spus Varela pentru ProSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
chromophobia
chromophobia  •  08 Martie 2017, 08:11

La ce a facut Varela pt Steaua,are dreptul sa vorbeasca si in termeni mai duri despre absolut orice fotbalist trecut pe acolo.Nu o sa mai avem prea curand un asemenea fundas prin Romania

edy91
edy91  •  08 Martie 2017, 01:54

Marica a spus "cu tot respectul", Varela a zis cu "CV foarte valoros". Nu vad "atacurile" si "datul de pamant". Vad doar critici intre doi jucatori de fotbal foarte buni. Deci mai incet cu cancan-ul. :))

1716493408582631
Robert Szi  •  08 Martie 2017, 00:14

marica vorbeste de prestatiile altora? pai cate goluri a dat el la steaua? parca zero :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează