FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica îi cheamă pe suporterii Stelei lîngă echipă: "Vreau să fie alături de noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 19:22

Ciprian Marica abia a venit la Steaua, dar speră la o revenire a galeriei steliste alături de echipă.

"Mă simt excelent aici. E perioada de pregătire și trebuie să trag de mine. Avem trei antrenamente pe zi și sînt puțin obosit. Faptul că am lucrat acasă m-a ajutat foarte mult. Sper ca în această seară să intru puțin pe parcursul meciului.

Mă bucur foarte mult că lucrez cu Neubert. Am auzit doar vorbe bune despre el și se vede că face treabă aici. Vrem să cîștigăm campionatul și să ne calificăm în Champions League. Vreau ca suporterii să fie alături de noi și să ne susțină", a spus Ciprian Marica la Digisport.

Fanii roș-albaștrilor au decis să nu mai vină la meciurile campioanei după ce aceasta a pierdut sigla și numele în favoarea MApN.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
fangigi
fangigi  •  20 Ianuarie 2016, 18:55
Postat de manutd.steaua pe 19 Ianuarie 2016, 21:39

supoerterii vor veni,tradatorii in schimb,inca asteapta ca Boroi si Talpan sa le faca o echipa prin liga 5 sau 6!sa mai astepte inca 20 de ani dupa ce vor disparea din functii cei 2!

Pacalicilor!:)))

khal_37
khal_37  •  20 Ianuarie 2016, 12:31
Postat de bvd_magheru pe 19 Ianuarie 2016, 23:40

*** !! Ba eu sunt roman anglo saxon si asa voi ramine toata viata . Eu ti-am spus adevarul si nimic mai mult . Personal nici Dinamo nu ma mai intereseaza mai deloc . Steaua tot un nimic a devenit . Nu mai exista in Europa . Ultima infatisare a fost in europa league contra lui Ajax . In liga din 25 de meciuri nu a castigat nici macar odata . Hai gata ca nu am timp sa ma ***. Ramin anglo .

Da ma stim...tu ai mancat savarine si ecler din manuta servitoarei familiei la Hotel Ambasador de pe Bulevardul Magheru.

oricare
oricare  •  19 Ianuarie 2016, 23:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează