FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marica, impresionat de un nou-venit la Dinamo: "Atunci când pune piciorul pe minge, se vede că face diferența”

Borja Valle la primul meci pentru Dinamo
Borja Valle la primul meci pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 13:00 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 14:51

Borja Valle (28 de ani), noul decar al lui Dinamo, este tot mai apreciat după meciul cu FC Botoșani, în care a marcat un gol de la mijlocul terenului, fiind lăudat și de Ciprian Marica (34 de ani), în cadrul emisunii ProSport Live.

Fostul jucător al lui Dinamo s-a arătat uluit de calitațile lui Borja Valle, spunând că este esențial în unele momente, putând oricând să facă diferența. Pe de altă parte, Marica nu s-a arătat deloc mulțumit de evoluția fundașilor, dar nici de evoluția atacantului repatriat în această vară de la Pafos FC, Adam Nemec.

800.000 de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Borja Valle

În ciuda faptului că Dinamo este contestată, îl vedem pe acest Borja Valle care reușește un gol spectaculos. Fără doar și poate, atunci când pune piciorul pe minge, se vede că face diferența. Mulți jucători care au venit la Dinamo sunt peste nivelul Ligii 1 și se vor vedea rezultatele. Fundașii nu mi-au plăcut, au fost lenți. Nemec este destul de lent, destul de previzibil.

- a declarat Ciprian Marica, la ProSport Live

Fostul atacant al naționalei este încrezător în transferurile lui Dinamo din această vară și speră ca echipa să iși recapete strălucirea sub comanda noului antrenor, Cosmin Contra. Pentru clubul din Ștefan cel Mare urmează duelul din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 4-a a Ligii 1.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV A plecat de la Dinamo, iar acum e la un pas de retragere! Ce i-au spus doctorii

Fierbe vestiarul la Dinamo: jucătorii și Contra, duși cu vorba de Pablo Cortacero! Ce a promis din nou spaniolul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  16 Septembrie 2020, 22:54

Pe nimeni nu-l intereseaza de nea prosop

ciollo
ciollo  •  16 Septembrie 2020, 15:57

Cine D-zeu il tot promoveaza pe 1ncultul, afeme1atul si ant1talentul asta? Asta sa fie oare exemplul de urmat in amarata asa de tara?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează