FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica l-a anunțat pe Becali când va juca primul meci: "M-a sunat Ciprian mai devreme"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 21:24

Ciprian Marica s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Dinamo, scor 1-1, și a fost înlocuit cu Sulley Muniru.

Atacantul Stelei a decis să se ducă la tratament la Marijana Kovacevici. Vestitul vraci se pare că și-a făcut din nou treaba foarte bine și l-a vindecat pe fotbalist.

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de Marica și a fost anunțat că poate juca în următorul meci de duminică, cu Astra.

"Marica m-a sunat în seara asta și a spus că poate să joace duminică. Mi-a zis că e bine", a spus Gigi Becali la Digisport.

"S-a discutat despre plecarea lui Marica și Filip la vraci. Am discutat cu MM și i-am spus că-l poate lăsa pe Ciprian să se ducă pentru că a venit la Steaua gratis, nu pot eu să-l țin aici. Pe Filip nu-l las să se ducă pentru că eu nu cred în metodele astea. Lucrurile astea forțate dăunează organismului. Credeți că femeia aia știe mai multe decât specialiștii doctori?" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
gicab
gicab  •  09 Martie 2016, 08:13

Apropo de sahtior..Raducioiu a jucat fotbal doar alaturi de Lucescu ori in fata lui Hagi, Marica a jucat pana acum la Fcsb?

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  09 Martie 2016, 02:56

nici mama omida nu il mai poate vindeca...cand nu e talent, degeaba...marica a fost fotbalist atunci cand a jucat la sahtior, dupa, s-a stins de tot

supereduardo10
supereduardo10  •  09 Martie 2016, 00:35
Postat de sandi pe 09 Martie 2016, 00:08

Va juca primul meci la euro in finala :))))

da in 2020 :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează