FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Marica la Steaua? Oficialii campioanei au vorbit despre atacantul care tocmai a fost declarat liber de contract » Reveniri importante

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 23:31

Nicolae Dică a vorbit despre un posibil transfer al lui Ciprian Marica la Steaua. Deși s-a abținut să ofere vreun răspuns clar, antrenorul secund al campioanei n-a ascuns faptul că Marica este un jucător interesant. 

"Nu pot să vă zic acum dacă avem sau nu nevoie de Marica. E clar că e un jucător de mare valoare.

Dacă va veni în România și ar da goluri cu siguranță ar fi luat la națională. Nu pot să vă răspund ceva sigur acum", a zis Dică la conferința de presă. 

....despre revenirile străinilor: "Sperăm ca Tade și Hamroun să înceapă de mîine antrenamentele cu echipa. Kharja va juca titular cu Petrolul probabil. Azi a revenit de la națională, e bine". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează