FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Și crunții dușmani și-ar dori ca Dinamo să scape, dar...” » Semne de întrebare de la un rival: „Acolo nu se leagă ceva”

Situația lui Dinamo se agravează de la etapă la etapă / FOTO: Cristi Preda
Situația lui Dinamo se agravează de la etapă la etapă / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 21:24 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 21:52

Marin Barbu, 65 de ani, rival de când lumea și pământul cu Dinamo, el fiind crescut în curtea Stelei, și-ar dori ca roș-albii să evite, cumva, cea de-a doua retrogradare în liga secundă. „Magiun” are dubii, însă, în privința modului în care clubul e păstorit de la vârf. 

Versiunea 2024 a lui Dinamo stârnește compasiune inclusiv din partea rivalilor tradiționali. Marin Barbu, fosta gleznă fină a Stelei din anii '80, și-a exprimat dorința ca roș-albii să se salveze de la retrogadare. Numai că „Magiun” nu înțelege prea bine mersul lucrurilor la codașa Superligi.

Pune frână entuziasmului de la FCSB și-l atenționează pe Becali: „Înseamnă că n-ai ce căuta în fotbalul mare! Ce spune Gigi... Te-apucă râsu-plânsu'!”
FCSB
Pune frână entuziasmului de la FCSB și-l atenționează pe Becali: „Înseamnă că n-ai ce căuta în fotbalul mare! Ce spune Gigi... Te-apucă râsu-plânsu'!”

Rival vechi cu Dinamo, Marin Barbu nu-i vrea pe „câini” în Liga 2: „Mi-ar plăcea să scape”

„Mi-ar plăcea să scape, chiar dacă eu am avut cu Dinamo o dispută istorică. Dar echipa asta face parte din istoria fotbalului românesc și spun că și crunții dușmani ai lui Dinamo și-a dori ca ei să rămână în Liga 1.

Numai că acolo nu se leagă ceva! Nu e treaba mea să spun mai multe, dar nu se leagă ceva. Pricepere, bani... Nu știu! Nu vedem valori la Dinamo, chiar dacă sunt aduși jucători pe salarii bunicele, nu vedem oameni care să facă diferența în teren. Ce, Hermannstadt are mare valori? Galațiul are mare valori? Iar ei nu dau mari salarii.

Nu știi ce se întâmplă la Dinamo, nu știi cine decide, cine e stăpân, cine e șef, cine e președinte”, a declarat cel poreclit „Magiun”, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Dinamo, încotro?

Situația lui Dinamo se agravează de la etapă la etapă, „câinii” prăbușindu-se pe ultima poziție din Superligă odată cu cele trei înfrângeri suferite în 2024. Clubul lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu e în mare pericol să bifeze o nouă retrogradare, ceea ce ar complica serios peisajul din Ștefan cel Mare.

Dinamo a ajuns „lanterna roșie” a clasamentului, după eșecul din Bănie cu FCU Craiova (1-2) și după victoria Botoșaniului cu Poli Iași (2-1). Antrenorul Zeljko Kopic a avut o ieșire nervoasă în parcarea stadionului „Ion Oblemenco”, așa cum GSP.ro v-a prezentat într-un video în exclusivitate, însă croatul a ales să încerce, pe mai departe, salvarea echipei de la retrogradare.

6 etapemai are Dinamo de jucat din sezonul regulat: Farul (d), Oțelul (a), CFR Cluj (d), Hermannstadt (a), Poli Iași (d) și UTA (a)

VIDEO Rodion Cămătaru despre revenirea lui Mircea Lucescu: "Nu știu dacă ar veni acum la Dinamo"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Se confirmă amatorismul deplin și managementul catastrofal” » Luare de poziție fermă la Dinamo: „Domnilor, acceptați că nu vă pricepeți!”

„Amatorism, bani de semințe” » Florentin Petre nu are milă de conducerea lui Dinamo după plecarea căpitanului

EXCLUSIV Prinde contur scenariul-șoc: Dinamo versus Dinamo, la anul, în Liga 2! GSP dezvăluie mișcarea momentului: „Da, sigur că încercăm să promovăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  08 Februarie 2024, 10:12

La Dinamo, prostia e dusă la nivel de artă "managerială". Varianta B: sunt alte interese. Nimeni nu poate să își explice cum un club atât de mare a început pe mâinile unor...nu pot scrie, că mă bazează iar corectura gsp!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează