FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Declarație aiuritoare în direct: „Când moare Becali, ar trebui să i se ia ceva din corp și pus ca la moaște”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 20:15 / Actualizat marti, 18 mai 2021 20:33

În direct la GSP Live, la emisiunea moderată de Costin Ștucan, Marin Condescu (64 de ani), fostul președinte al lui Pandurii Târgu Jiu, a făcut o declarație halucinantă despre Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB. 

Marin Condescu, omul care a stat în spatele clubului Pandurii timp de mai mulți ani, a „șocat” în direct cu o declarație nemaivăzută. Într-o serie de declarații laudative la adresa lui Gigi Becali, Condescu a făcut următoarea afirmație: „După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște”. Apoi a explicat.

„Fotbalul românesc a supraviețuit datorită unui om ca Gigi Becali. După ce va muri, dacă nu i se vor păstra multe din faptele sale, cel puțin o mână trebuie să i se pună dacă se va face vreun mormânt al fotbalului. Trebuie să i se pună și lui o mână acolo! 

Din păcate, în fotbalul românesc a mai rămas un singur om care finanțează această activitate (n.r - Becali). A fost singurul om care a pompat lichidități în fotbalul românesc. Fără Gigi Becali, fotbalul, din punct de vedere economic, ar fi mult mai sărac. Când o să moară, ar trebui să fie luat ceva din corpul lui și pus ca la moaște. Nu e nevoie de statuie. Statuie și-o poate face și singur”, a declarat Marin Condescu, la GSP Live. 

Cum a împiedicat Condescu un blat cu FCSB

Tot astăzi, Marin Condescu a povestit la emisiunea GSP Live cum a împiedicat în 2011 un posibil blat cu FCSB, numită „Steaua” în acea perioadă. În 2011, FCSB și Pandurii Tg. Jiu s-au înțeles pentru transferul lui Vlad Chiricheș la echipa „roș-albastră”. Fundașul central, pe atunci în vârstă de 21 de ani, avea să rămână la Pandurii și în turul sezonului 2011/2012, atunci când Pandurii a jucat cu FCSB în deplasare. Detalii pe larg, AICI!

Citește și alte știri de la emisiunea GSP Live:

Cum a fost împiedicat un posibil blat cu FCSB în Liga 1 » Dezvăluiri din culise: „Mi-am dat seama de pericol”

EXCLUSIV // VIDEO Prima reacție după ce s-a aflat ce transfer pregătește FCSB: „Un experiment! La nivelul lor ar trebui să aducă altceva”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  19 Mai 2021, 10:37

Induiosator!Unul care cere sfintzirea unui dubios patron de echipa- implicat si condamnat pentru coruptie in fotbal!Dar de unde are„sfantia sa”Becali bani sa„miluiasca”pe atatia-patroni,jucatori de la echipele adverse,oficiali frf si lpf,arbitri-nea Condescule?Nu stii?Ei na?!Dar de celebra„afacere”cu schimbul de terenuri cu MAN-din care sfintia sa s-a ales cu...niste sute de milioane de euro-ai auzit?!„Afacere”pusa in bratele „sfintiei sale”(pe atunci doar un marunt rechin imobiliar), de odiosul Hrebenciuc-odata cu „privatizarea”echipei Steaua-ca sa aiba si finantarea asigurata?!Iar tu nea Condescule, numesti coruptia...ajutor banesc?Interesant!

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  19 Mai 2021, 09:51

Dupa ce moare Condescu o sa auzim mai putine ineptii.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  19 Mai 2021, 06:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează