FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-1

Avertisment lansat după eșecul cu FCU Craiova: „Istoria nu se poate repeta la infinit. Urmează Dinamo!”

FOTO: Facebook @FCVoluntari
FOTO: Facebook @FCVoluntari

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 22:49 / Actualizat vineri, 11 august 2023 22:50

FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1, în deschiderea rundei cu numărul 5 din Superligă. Marin Dună, antrenorul din acte al ilfovenilor, o avertizează pe Dinamo, următoarea adversară. 

FCU Craiova a năucit-o pe FC Voluntari în primele 20 de minute, goluri marcate de Chițu, Sidibe și Van Durmen. Marin Dună spune că la echipă vor urma câteva ședințe în care vor analiza secvențele de început. 

Accidentare teribilă pentru fotbalistul care impresionase în primele runde din Superligă: „Va suferi două operații”
ACCIDENTARE
Accidentare teribilă pentru fotbalistul care impresionase în primele runde din Superligă: „Va suferi două operații”

Marin Dună, după FCU Craiova - FC Voluntari 3-1

„În primele 20 de minute s-a scris istoria meciului, am primit foarte ușor 3 goluri. Trebuie să analizăm foarte bine ce s-a întâmplat. În partea secundă am jucat, am avut posesia, am și marcat. Vom analiza atent, urmează jocul cu Dinamo. Nu vrem să se mai repete aceste greșeli. 

Eu zic că băieții au forțat, au avut atitudine. Dar Craiova e o echipă bună, e greu din punct de vedere mental. Am revenit în meciurile anterioare contra lor, dar istoria nu se poate repeta la infinit. 

Tot acești băieți câștigaseră meciul cu Rapid. Noi avem încredere în toată lumea. Sunt paradoxurile fotbalului, ne așteptam să marcăm și azi mai mult. Dar nu ne-am mai creat la fel de multe ocazii”, a spus Marin Dună la Orange Sport. 

Problema e că am rămas cu victoria cu Rapid, am crezut că noi le știm pe toate. Am primit mereu câte 3 goluri de la Craiova... nu știu ce se întâmplă în deplasare. Încercăm să jucăm. Am crezut că vom egala și astăzi după pauză, dar nu am avut forța. Eram pe locul 2 după 4 etape, asta nu zice nimic. Dacă vom fi la finalul campionatului, atunci vom vorbi
- Igor Armaș, fundaș central FC Voluntari

Citește și alte știri din Superligă:

Iată cele 3 cluburi din Superliga care îl vor pe Vali Gheorghe + Ce solicită FCSB

Reghe, mesaj direct pentru Rotaru: „Mai vreau 3-4 fotbaliști!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
13mugsp
13mugsp  •  12 August 2023, 08:47

Stop! Cu *** ce ocazii ati avut ba? Ca a fost un meci penibil.Ati avut ZERO ocazii..un autogoñ si un sut care iese o data in viata...ati avut noroc ca si *** a fost la fel de slaba ca voi...daca rapid vine la FCU peste 2 etape si joaca cum a jucat in meciu cu voluntari, o sa aibe aceeasi soarta ca si voluntariu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează