FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ce s-a schimbat la Craiova după venirea lui Ouzounidis: primele concluzii

„Regizorul +30   FOTO
„Regizorul" Cicâldău n-a scăpat de "galben" după ce l-a pus la pământ pe Al Mawas // Foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 08:35 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 09:49

Antrenorul grec Marinos Ouzounidis a transformat o Craiova orientată ofensiv într-o Craiova ce „mușcă” din adversar. Alb-albaștrii au încasat 5 „galbene” la Botoșani, cele mai multe din acest sezon.

Cristiano Bergodi i-a adus Craiovei corecturile de rigoare în defensivă, a dezvoltat un joc de posesie și-o ofensivă „controlată". În ce-l privește pe succesorul Marinos Ouzounidis, grecul nu lasă deloc impresia că ar fi dispus să sacrifice rezultatul în favoarea show-ului.

În Cupă, la Botoșani, în condițiile unei vremi potrivnice și a unui teren-patinoar, mesajele fostului apărător al lui Panathinaikos pentru jucători au fost clare: „Vreau concentrare, determinare, luptă". Iar după ce l-a sacrificat pe Nistor pentru a avea doi „închizători" în linia mediană, Bic și Mateiu, ajutată și de golul înscris rapid, 

Craiova a arătat ca o mașină de război. A „mușcat" din adversar și se poate declara mulțumită că a scăpat cu doar 5 „galbene". Cele mai multe luate într-un meci, în 2020-2021.

Vătăjelu se scuză

Președintele Sorin Cârțu s-a arătat încântat, „am avut o agresivitate bună, mi-a plăcut", însă fundașul Vătăjelu a simțit nevoia să se scuze cumva în fața suporterilor: „Chiar dacă sunt sigur că fanii noştri o să ne acuze că nu jucăm un fotbal frumos, cum le place lor, până la urmă ne interesează rezultatele imediate şi numai victoriile ne pot aduce încredere suplimentară în forțele proprii".

Tot el le-a explicat că „Ouzounidis este un antrenor care a jucat la nivel înalt, este un fost fundaş central, aşa că să nu primim gol e primordial pentru noi" şi a promis că, „pe parcurs, după ce căpătăm încredere, cu siguranţă vom arăta şi un alt joc ofensiv". 

2,17pe meci e media de „galbene" a Craiovei în 2020 - 2021: 50 în 23 de partide. Oltenii au primit un singur „roșu", Screciu la 0-0 cu Sepsi

Marcel Popescu acuză

Managerul general al oltenilor, Marcel Popescu, i-a arătat ieri cu degetul pe responsabilii Botoșaniului. "Eu îl știam pe Marius Croitoru mai echilibrat. Nu vreți să știți cum ne-a vorbit după meci. Ce ne-a zis. Iar patronul lor, Iftime, a spus «ăștia» când a făcut referire la noi", a comentat oficialul craiovean, ieri, într-o intervenție la ProX.

VIDEO Cum putea ajunge Radu Drăgușin la Craiova: „Am zis că n-am mai văzut așa fundaș în România de la Gică Popescu”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Marinos Ouzounidis, după primul meci la Craiova: „Frig!” » Ce spune despre fotbalul românesc

Sorin Cârțu a răbufnit, în direct la TV: „Sunt consternat de ce a spus Crăciunescu!” » Ce replică a primit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
brera30
brera30  •  13 Februarie 2021, 18:57
Postat de firaldo pe 13 Februarie 2021, 13:25

Tin minte o faza cu Mihăilă și Ovidiu Popescu în careul lui FC Fcsb...identica...cu cea de acum...Cartu a întrat în direct și a spus de faza respectiva..iar Naum a pus stop cadru...sa arate cum Mihaila începe sa cada înainte ca Ovidiu Popescu sa întindă piciorul...ba chiar Craciunescu spunea ca Mihaila trebuia sa primească galben pentru simulare...acum Craciunescu spune ca e penalty...iar faza e identica...oare ce l-a făcut sa gândească diferit doua faze identice?

Si eu tin minte un fault la 2,3 metri de careu si transformat in "penalty" in favoarea celor de la fcsb, intr-un meci cu Univ. Craiova. Plus, alte simulari ale lui Tanase...

firaldo
firaldo  •  13 Februarie 2021, 15:24
Postat de magic4ever pe 13 Februarie 2021, 14:59

Craiova este masinaria arbitrilor cum au fost la inceputul sezonului...au vazut ca nu castiga pe bune si merg pe urma FCSB-ului cu *** ....Botosani a avut un penalty clar in cupa cu Craiova si "arbitru" Barsan a inchis ochii desi era foarte bine pozitionat,furaciune pe fata! Si Craciunescu a spus ca a fost penalty clar...

Și in campionat cand Craiova a avut penalty cu Botoșani sau Chindia?În cupa cand Botoșani a fost iertata de un cartonaș rosu?:)))))))

alenb
alenb  •  13 Februarie 2021, 15:06

Croitoru echilibrat.. :)))) E copia lui Sumudica, acelasi circ ieftin de manelist si aceleasi scuze penibile gen “traieste intens meciul”.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează