FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 1-2

VIDEO Mario Camora, cu genunchiul bandajat după U Cluj - CFR Cluj: „Voi face un RMN” » Ce spune despre derby

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 12:16 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 13:14

După U Cluj - CFR Cluj 1-2, Mario Camora (35 de ani) a ieșit cu genunchiul bandajat.

Fundașul stânga al campioanei a apărut cu o compresă cu gheață în jurul genunchiului stâng la interviuri, explicând că va face mai multe teste pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Tirada lui Eugen Neagoe la adresa arbitrajului: „Chiar suntem fraieri cu toții? Să nu ne ia la mișto!”
U Cluj - CFR Cluj 1-2
Tirada lui Eugen Neagoe la adresa arbitrajului: „Chiar suntem fraieri cu toții? Să nu ne ia la mișto!”

VIDEO Mario Camora, după U Cluj - CFR Cluj: „Am meritat victoria”

„Vedem ceva va fi. Sper să nu fie nimic grav. O să fac un RMN și sper să nu fie nimic grav”, a spus Mario Camora despre accidentarea suferită.

Mario Camora, cu genunchiul bandajat după U Cluj - CFR Cluj: „Voi face un RMN” » Ce spune despre derby
Așa arată genunchiul lui Camora după U Cluj - CFR Cluj

Ulterior, fundașul a vorbit și despre meciul cu marea rivală.

„Mă bucur că fanii pleacă acasă fericiți. Știam că va fi un meci greu, dar noi am meritat victoria. Am început meciul mai bine, am făcut presing sus. Nu țin minte ca ei să fi avut vreo ocazie în prima repriză. Am fost mai proaspeți. A fost o victorie importantă pentru noi și pentru fani”, a spus Mario Camora.

Dan Petrescu, după U Cluj - CFR Cluj 1-2: „Arbitrul trebuia să oprească meciul”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a izbucnit la finalul partidei, enervat de fanii adverși care l-au înjurat în timpul partidei.

„Sunt mulțumit de rezultat, dar jocul a suferit azi. Derby-urile nu se joacă, se câștigă. Aș fi vrut să avem centrări mai bune, nu prea am avut. Am suferit foarte mult pe final, se vede mâna antrenorului de la U Cluj. Adversarul a stat sus, agresiv. Nu am văzut nicio fază de penalty, n-am cum să mă exprim acum. N-aș vrea să greșesc.

Eu să mă cert cu ei? Unde m-ați văzut pe mine? Publicul e liber să facă ce vrea. E România, nu? Doar aici pot fi înjurate toate legendele, ne fac praf! Asta este România, mergem înainte. Să nu credeți că mai există stadioane în lume unde se înjură de nevastă, de familie. Arbitrul trebuia să oprească meciul, exact cum se întâmplă și în cazurile de rasism”, a declarat Petrescu la Prima Sport 1.

Citește și: 

Scandalos! Faza la care Radu Petrescu și arbitrii din camera VAR chiar n-au nicio scuză: „I-am arătat piciorul cu sânge și el mă ia cu «Ce vrei, mă?»”

Cluj sud-american » U Cluj - CFR a bătut recordul de asistență în acest sezon din SuperLiga

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
oncica07
oncica07  •  24 Octombrie 2022, 13:54

Mario e barbat,campion,invingator..fulop ala e un luzar plangacios,daca era in anglia lua galben pt simulare..sa nu vb de faptul ca el l a tras primul de tricou si de umar pe yeboah de l a intors pe atacantul CFR lui..daca se dadea fault,cum era normal pt CFR,nu era loc de discutii..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează