FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA

Mario Camora, cuvinte de laudă pentru Gheorghe Hagi înainte de Supercupă: „Să îl felicităm pentru Academie”

Mario Camora - CFR Cluj
Mario Camora - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 18:49

Mario Camora (32 de ani) a lăudat munca lui Gheorghe Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Viitorul din Supercupa României.

  • CFR Cluj - FC Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, pe TV DigiSport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Viitorul e o echipă care joacă un fotbal mai frumos, un fotbal de atac. Ştie bine ce să facă pe teren şi în atac şi pe apărare. Are jucători de mare calitate, jucători tineri. Să îl felicităm pe domnul Hagi pentru Academie, pentru ce face an de an. Pleacă 3-4, vin alţi 3-4 juniori şi echipa rămâne la fel”, a spus Mario Camora, la conferința de presă.

„Vrem să avem un moral bun cu Astana”

În ceea ce privește Supercupa României, portughezul speră ca CFR Cluj să își adjudece trofeul, iar o altă miză importantă este plusul de moral pentru meciul din preliminariile Ligii Campionilor.

„La un trofeu, tot timpul e 50-50. Ambele echipe vor să câştige. Noi vrem încă o dată să câştigăm o Supercupă, să câştigăm un trofeu, cu obiectivul ăsta mergem la meciul de mâine.

E un meci, ştim că nu mai avem a doua şansă la revanșă. Atunci trebuie să dăm totul pe teren şi la final să ne bucurăm şi să câştigăm moral pentru meciul cu Astana”, a mai spus Camora.

„E un jucător foarte, foarte bun, dar nu e singur în echipă. Normal că e o valoare foarte mare de la Viitorul şi face diferenţa, dar pentru noi important e ce facem noi în teren. Asta e cel mai important, să fim echilibraţi şi să câştigăm” Mario Camora despre Ianis Hagi

VEZI ȘI:

Dan Petrescu contestă regula U21, dar știe cum să rezolve problema CFR-ului: „Aşa o să fac, pentru că nu am altă soluţie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  06 Iulie 2019, 11:17

Cand va juca la marile cluburi ale Europei un jucător de la Academia lui Hagi atunci sa il laude.Portughezii vând un jucător cu 125 de milioane si noi nimic .Viitorul in fotbalul european este necunoscut si inexistent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează