FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-2

Mario Camora, reacție după criticile lui Mirel Rădoi: „Nu pot să mai întorc nimic. Asta e, mergem mai departe”

Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga eligibil pentru prima reprezentativă a României, a făcut pace cu selecționerul Mirel Rădoi.
Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga eligibil pentru prima reprezentativă a României, a făcut pace cu selecționerul Mirel Rădoi.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 21:52 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 12:40

CFR Cluj a câștigat meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0. Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga eligibil pentru prima reprezentativă a României, a făcut pace cu selecționerul Mirel Rădoi. 

  • CONTEXT: Într-o emisiune televizată, Camora a recitat versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”;
  • Selecționerul Mirel Rădoi a taxat acest lucru: „Am văzut că a început să cânte imnul la televizor. Mie nu-mi plac lucrurile astea! Eu apreciez lucrurile serioase”.

Întrebat despre acest lucru, Camora s-a agitat inițial, dar a terminat declarația într-o notă calmă, optimistă.

Camora: „Mister avea dreptate!”

„Ai văzut interviul? Ai văzut tu interviul, că eu am cântat? Am citit acolo, nu? Dar are dreptate Mister și apoi a dat și el alt interviu, în care a zis că nu e nicio problemă.

A trecut, a avut dreptate, dar asta este. Acum eu nu pot decât să îmi cer scuze, nu pot să mai fac altceva, să întorc nimic. Mergem mai departe. Nu faceți un scandal între noi, pentru că nu există”, a declarat Camora la Look Sport. 

Citește și alte știri despre Astra și CFR Cluj: 

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

CFR CLUJ. Dan Petrescu n-are dubii: „E cel mai bun atacant din țară, i-a prins bine că a mers acolo!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
189254898748309
Claude SH  •  20 Septembrie 2020, 08:31

Radoi cam exagerează. Atunci a avut loc un eveniment, un fapt mai deosebit, când un jucător emblematic ce a făcut performanta, a devenit român

knxdan
knxdan  •  19 Septembrie 2020, 11:20

frumos si corect exprimat. Camora e roman si poate fi convocat la nationala. Radoi stie cand e nevoie de experianta si can e cazul de incurajat tineri (Stefan de la Sepsi). In rest Bancu e la locul lui si isi face treaba cat poate de bine. Hai sa il lasam pe Radoi sa construiasca

2664949433547184
Bratu Adrian Liviu  •  19 Septembrie 2020, 11:12

bravo mario camora esti unul dintre noi..........din pacate prostia nationala continua...dupa o victorie cu nationala romaniei radoi asta si-a ridicat figurile la stele

Vezi toate comentariile (16)
Comentează