FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mario Nicolae reacționează după criticile primite: „Niște frustrați! Dinamo n-a mai avut un om ca mine de mulți ani”

Mario Nicolae reacționează după criticile primit
Mario Nicolae reacționează după criticile primit

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 19:14 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 20:18

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a avut o reacție dură la adresa celor care-l critică pentru rezultatele și transferurile din mandatul său la echipa alb-roșie.

Oficialul „câinilor” se declară deranjat de acuzele primite în ultima perioadă, din partea oamenilor de fotbal dar și a fanilor lui Dinamo, și spune că are încă parte de sprijinul echipei.

„Sunt foarte multe minciuni și mizerii. Jucătorilor le este scârbă Cred că mulți se folosesc de mine să distrugă și să facă agitație la echipă. Jucătorii îmi spun că sunt scârbiți de toate atacurile. Din prima zi am avut o reacție extraordinară cu vestiarul. Dinamo n-a mai avut un om de ani de zile care să fie atât de apropiat de vestiar. Jucătorii sunt de partea mea!

Simt presiunea. Eu sunt de vină pentru tot ceea ce se întâmplă negativ la Dinamo, chiar dacă nu am niciun amestec. Inclusiv când vorbim despre transferuri. Mâine sau poimâine o să aud că eu sunt în spatele lui Cortacero. Cred că mulți se folosesc de mine pentru că n-au în cine să dea. În club în cine să dea? În femeia de serviciu? Nu e nimeni. Zic «Pe unde-l prindem, pac, îi dăm la temelie!»

Trebuia să fiu jucător de fotbal sau să fiu director sportiv? Astea-s niște complexe ale unora. Niște oameni frustrați! Noi, ca societate, promovăm mizeria. Eu am venit cu sufletul curat ca să ajut Dinamo. Nu pentru bani, nu pentru faimă. Am fost o prezență discretă. Mi-am asumat acest rol la Dinamo pentru că nu era nimeni care să vorbească”. a spus Mario Nicolae, potrivit Fanatik. 

Mario Niculae, directorul sportiv, spune că e o performanță uriașă să se salveze de la retrogradare. E o nebunie să spui chestia asta. Nu ai voie să spui asta la un club ca Dinamo. Trebuie să spui că e un accident, că lucrurile se vor regla. Ce-i prostia asta? Ei nu știu pe ce lume sunt! Eu vorbesc despre profesionalism lui în raport cu jucătorii. Consideri că jucătorii sunt niște cretini, care nu pot recupera 3 puncte? El a decapitat jucătorii. E vorba de modul în care își mobilizează jucătorii într-o situație foarte delicată. Nu le susține moralul
- Ionuț Chirilă pentru GSP

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
514091889218839
Mihai Buzea  •  28 Aprilie 2021, 12:44

Popi. Stai la DINAMO. Esti in locul IDEAL. Un popa era tot ce le lipsea!!! RESPECT!!!!

bjk86
bjk86  •  28 Aprilie 2021, 10:48
Postat de adrianciprian pe 27 Aprilie 2021, 20:27

Vorbim despre un individ care spune că liga 1 nu are nevoie de var.

Pai asta crede ca VAR-ul contine un cod secret format din cifrele satanice 666, de asta nici nu vrea sa auda de VAR.. =))

bjk86
bjk86  •  28 Aprilie 2021, 10:45
Postat de gopo1. pe 28 Aprilie 2021, 07:55

Asta inseamna sa fi ***, pai tu esti cu un picior in B si te lauzi ca Dinamo nu a mai avut un om ca tine, pai ăsta ori e beat ori ***, pana la urma cred ca dinamo isi merita soarta cu asta si cu drogatul de bucurica la butoane

Daca stai bine sa te gandesti, cam are dreptate, Dinamo nu a avut niciodata un om ca el, cred ca mai bine ne lasa si se duce la fcsb sa fie alaturi de preacredinciosul Jiji, Sf.Tudor cel din iarba si restul "credinciosilor", la Dinamo nu e loc de oameni asa "speciali" ca el.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează