FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mario Nicolae e acuzat că sabotează Dinamo » Reacția fostului director sportiv: „Câte nu am făcut eu pentru clubul acesta”

Mario Nicolae
Mario Nicolae

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 18:38 / Actualizat joi, 05 august 2021 19:02

Fostul director sportiv de la Dinamo Mario Nicolae a fost acuzat că după plecarea sa de la club a luat cu el aparatura Catapult, cea care era folosită pentru monitorizarea condiției fizice a jucătorilor.

Constantin Eftimescu, președintele clubului, l-a acuzat pe Mario Nicolae că a plecat de la Dinamo, lăsând echipa fără aparatura de care avea mare nevoie.

„Mario Nicolae este cel care a luat aparatura Catapult”, a spus Eftimescu, potrivit Fanatik.

Mario Nicolae a dezmințit declarația președintelui lui Dinamo, susținând că aparatura se află la Săftica: „Domnul Eftimescu este depășit de situație. În momentul în care am venit la Dinamo, am vrut să rezolv acest aspect, al monitorizării. 

Ăsta este fotbalul din ziua de azi. Vedeți și voi ce înseamnă statistică, sisteme de monitorizare. Noi suntem cu foarte mulți ani în urmă.

L-am și anunțat pe domnul Eftimescu, deși nu există nicio obligativitate între Catapult și Dinamo. Sistemul a fost adus de mine pentru că eu lucram la Dinamo și pentru că eu am vrut să avem cele mai bune condiții. 

Au început cu niște presiuni, m-au sunat că unde e sistemul… Le-am spus celor de la Catapult să le lase sistemul până la finalul sezonului. Ei au spus ok și acum sistemul este la Săftica, adună praf. 

Păi, eu nu am luat un salariu la Dinamo din februarie. Câte nu am făcut eu pentru clubul acesta și am încercat să fie cât mai bine”, a spus Nicolae pentru sursa citată.

Dinamo pierde din sponsori

Fostul director sportiv al lui Dinamo anunța că firma specializată în tehnologie de monitorizare a sportivilor este aproape să rezilieze contractul cu Dinamo.

Pe lângă parteneriatul cu Catapult, Dinamo l-ar putea pierde și pe cel cu Bilancia, care a sponsorizat lucrările de modernizare de la Săftica cu 200.000 de euro și care au fost sistate după plecarea lui Mario Nicolae. 

Ba, mai mult, clubul va trebui din acest sezon să își plătească și testele COVID-19, ale căror costuri au fost suportate în sezonul trecut de clinica de recuperare. De altfel, de acum încolo, Dinamo va trebui să plătească și serviciile de recuperare pentru jucători, care până acum erau gratuite și incluse în acest parteneriat.

Citește alte știri despre Dinamo:

Cadou la propria aniversare » Gestul cu care Dario Bonetti „le-a intrat la inimă” fanilor dinamoviști

Iuliu Mureșan îi răspunde lui Sorescu: „Nu are dreptate! E interzis să faci așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
creeperno115
creeperno115  •  05 August 2021, 22:45

Inscrie-te la masa credala

karagandy_fcsb_2_1
karagandy_fcsb_2_1  •  05 August 2021, 21:46
Postat de nelu_faget pe 05 August 2021, 19:30

Mimao semnează un contract de sponsorizare cu șaormăria lui Elias

Eu imi cautam nevasta prin bucatarie si ea pe forum cu toate clonele !!! Ar barba ta a dracuuuu !!! *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  05 August 2021, 21:09
Postat de Khan Oliver pe 05 August 2021, 20:49

Adevarul e unul singur: aceasta echipa nu mai avea ce cauta in liga I... daca dupa 2 blaturi cu cele mai.. cofetare dintre echipele din liga... inexistenta, tu-mi spui ce valoare au tinerii tai, e clar ca nu vrei decat perpetuarea raului in mizerie...

Da ma prostovane, Voluntari a facut blat si sezonul trecut cu Dinamo ca sa joace ei la baraj! Doar prostovanul randoom putea abera in asa hal !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează