FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-0

Marius Avram a analizat faza penalty-ului anulat de Colțescu lui CFR Cluj: „Atunci, a existat evidența greșelii”

Marius Avram +37   FOTO
Marius Avram

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 07:04 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 09:39

Marius Avram (43 de ani), fost arbitru internațional, a analizat faza din finalul meciului dintre Farul și CFR Cluj, în urma căreia ardelenii au primit penalty. Sebastian Colțescu, „centralul” partidei a indicat punctul de la 11 metri, dar, după consultarea sistemului de arbitraj video, a anulat penalty-ul dat clujenilor. 

Avram spune că, atunci când a urmărit faza în direct, a crezut că Sebastian Colțescu a luat decizia corectă de a-i da lui CFR Cluj lovitură de pedeapsă, însă, analizând reluările, a observat cum jucătorul Farului, brazilianul Gustavo Marins, a lovit balonul, înainte de a se produce contactul cu Rangelo Janga, vârful „feroviarilor”. 

Basarab Panduru și MM Stoica s-au pus de acord în studio: „Pare că e finalul”
FARUL - CFR 1-0
Basarab Panduru și MM Stoica s-au pus de acord în studio: „Pare că e finalul”

Marius Avram, după penalty-ul anulat lui CFR Cluj în meciul cu Farul: „O fază foarte importantă”

„O fază foarte importantă, care ar fi putut face diferența dintre o înfrângere și un egal. În direct, am zis că Sebastian Colțescu a luat decizia corectă. Apoi, urmărind reluările și mai ales reluarea pe care i-au dat-o cei din cabina VAR, se vede că jucătorul de la Farul lovește mingea, se face o contră și atât. 

Marius Avram a analizat faza penalty-ului anulat de Colțescu lui CFR Cluj: „Atunci, a existat evidența greșelii”
Marins atinge mingea centrată de Yuri, apoi îl atinge și pe Janga, aflat deja în plonjon

Nu i-au mai arătat ce urmează după. Asta mă face să cred că în comunicarea dintre ei, Sebastian Colțescu a spus «nu a atins mingea jucătorul Farului». 

Atunci, a existat evidența greșelii și cei din cabina VAR au putut interveni”, a declarat Marius Avram, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-0 / Bucuria „marinarilor” după victoria în fața campioanei României

Citește și: 

MM Stoica aprinde derby-ul cu Rapid: „Giulești e stadion de 14 mii de locuri, ce atmosferă să fie? Ei nu aveau fani să umple Arena Națională”

Dan Petrescu și-a explicat gestul de la final: „Trebuia să mă duc peste Hagi?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  24 Aprilie 2023, 06:59
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 23 Aprilie 2023, 12:17

Cel mai tare ma ung la suflet lacrimile ddbistilor, care plang si bocesc inca de-aseara pentru KFR! Ce jenant? ;-))

Pe tine te unge la suflet prostia ta de stelist! Bine, tu nu realizezi cat ești de prost și de inutil societății, dar va simți, din păcate, Romania cat de curând când voi că și porumbeii voiajori veți deveni majoritari și doar frecatori de mentă in societate.

voinea
voinea  •  24 Aprilie 2023, 03:47
Postat de Karma pe 23 Aprilie 2023, 13:40

Pai nu asa spune regulamentul? Daca coechipierii jucatorului care executa lovitura de la 11m patrund in careu inainte de lovirea mingii.... Ce nu intelegi aici? Regulamentul e destul de clar :)))))))

Doar pentru unii? De ce nu se repetă toate?

clubman
clubman  •  23 Aprilie 2023, 19:07
Postat de Karma pe 23 Aprilie 2023, 16:28

Sunt de vina aia care au scris regulile jocului ...ei au crezut ca aceste reguli sunt citite de oameni ....:))) Cand mingea este jucata de un coechipier ( sa zicem Grameni) ...activ la joc participa Baluta ( ca el joaca mingea) care nu era in pozitie de offside ( cel putin asa zice VARul) ! Mazilu nu participa activ la joc ...la mingea jucata de Grameni ...e clar pana aici ? Ca sa pricepi si mai bine ...uite ce zice regulamentul : "Definiţiile participării active la joc sunt următoarele: – a interveni în joc înseamnă să joace sau să atingă mingea pasată sau atinsă de un coechipier. – a influenţa un adversar înseamnă a-l împiedica să joace mingea împiedicându-i clar vederea asupra jocului sau deplasărilor adversarului sau făcând un gest ori deplasare care, după părerea arbitrului, înşeală sau distrage atenţia unui adversar. – a obţine un avantaj dintr-o poziţie de afară din joc înseamnă a juca mingea care a revenit dintr-un stâlp al porţii sau bara transversală ori să joace mingea care a revenit dintr-un adversar în direcţia sa fiind în poziţie afară din joc." Acum spune tu in care situatie se regasea Mazilu atunci cand Grameni a pasat !!!!!!!

As mai avea o completare: in urma cu cateva minute a fost o faza asemanatoare in Barcelona - Atletico... Griezman a ratat din careu, dar faza a fost (de data asta...) corect comentata la TV. El se afla in offside activ, a primit pasa de la un coechipier, iar comentacii au afirmat ca ar fi fost pacat ca golul sa-i fi fost anulat din cauza faptului ca atunci camd coechipierul lui a primit balonul, el se afla clar in offside. Deci, chiar si comentatorii nostri cunosc aceste reguli, dar....:)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează