FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA

FOTO Verdictul specialistului la faza penalty-ului contestat din Farul - CS Universitatea Craiova

Penalty în Farul - CSU Craiova / FOTO: Capturi TV @Orange Sport 1
Penalty în Farul - CSU Craiova / FOTO: Capturi TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 21:48 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 21:50

Fostul arbitru Marius Avram a analizat faza penalty-ului obținut de Farul în minutul 34 al meciului cu CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-1. 

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Prima repriză a disputei dintre Farul și Universitatea Craiova a avut un ritm deosebit, două goluri și o fază controversată.

Penalty contestat în Farul - CS Universitatea Craiova

În minutul 34, Basilio Ndong a ajuns cu întârziere la un duel cu Adrian Mazilu, în interiorul careului de 6 metri oltean. Atacantul Farului a trimis peste poartă, dar a fost călcat ulterior pe piciorul stâng.

„Centralul” Adrian Cojocaru nu a remarcat inițial contactul, dar a fost atenționat din camera VAR, de Andrei Chivulete. După o scurtă analiză la marginea terenului, Cojocaru a dictat lovitură de pedeapsă.

Denis Alibec a tras slab, în stânga portarului, și a fost ghicit de Laurențiu Popescu.

Verdictul lui Marius Avram: „E fault evident”

„E o fază în care arbitrii nu dădeau de obicei penalty, nu puteau să urmărească acel contact. Iată, de când s-a introdus sistemul VAR, se urmărește absolut tot. Ndong face un atac pe care l-aș cataloga neglijent. 

După ratarea lui Mazilu, Ndong vine și îl calcă. E un fault evident, cei din cabina VAR l-au văzut și au luat decizia corectă”, a explicat Marius Avram la „Digi Sport Special”. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nistor dă vina pe stadionul din Mediaș pentru înfrângerea în fața lui FCU Craiova: „Nu ne cauzează lucruri bune”

VIDEO + FOTO U Cluj - FCU Craiova 1-3 » Meci decis încă de la pauză de hattrick-ul lui Chițu! Clasamentul ACUM

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
portardelegenda
portardelegenda  •  10 Aprilie 2023, 01:20
Postat de ovydyusb pe 08 Aprilie 2023, 23:09

Al 2lea a fost. Primul nici vorba. Ndong are piciorul in aer si cand il pune pe pamant il calca putin pe mazilu dar nici vorba de penalty. Niciodata. Nu are intensitate. Mazilu trage ca la rugby si tu arbitru dai penalty? Ca pe vremea comunistilor! Rusine!!!

Vreau sa ti propun si un alt punct de vedere . Daca o astfel de interventie are loc la centrul terenului , poti prezuma ca jucatorul care face alunecarea din spate , incadrata ca si fault de regulament , poate intentiona sa facă fault INTENTIONAT pentru a bloca actiunea .Dar când atacul din spate se petrece in careu IAR JUCATORUL JOACĂ ( atinge) BALONUL PREZUMTIA DE INTENTIE DE FAULT DISPARE AUTOMAT penaltyul fiind o sactiune care nu e in avantajul aparatorului si deci interpretarea trebuie gândita in ,,spiritul jocului" . Adica ,, no penalty" tocmai pentru ca joaca mingea chiar dacă e atac din spate . Un arbitru de top interpreteaza regulamentul in permanența in spiritul jocului .

legio.sud
legio.sud  •  09 Aprilie 2023, 20:52
Postat de legio.sud pe 09 Aprilie 2023, 13:23

Păi cum crezi că se câștigă titluri în românica ?! Numai în două meciuri contra Craiovei *** de carton a primit 3(trei ) penalty-uri !!!!!

Daa măi băieți “C- Ar—ton “ este cuvânt jignitor !!!!!!

realsteaua
realsteaua  •  09 Aprilie 2023, 16:04
Postat de dansy pe 09 Aprilie 2023, 12:25

Analiza făcută de “marele specialist” Fcsbist!Rusine!

Dacă arbitrul ar fi fcsb-ist cum spui tu, nu îi era mai convenabil să spună că nu a fost penalty ? Un rezultat de egalitate ( nu mai spun dacă bătea Craiova ) cu siguranță era mai bun pentru fcsb.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează