FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA / INEDIT

Marius Baciu şi jucătorii ies împreună cu suporterii Chiajnei la o plimbare cu bicicletele

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 12:00

Premieră în fotbalul de la noi. Începînd din această duminică, în fiecare week-end, jucătorii şi stafful celor de la Concordia Chiajna vor ieşi alături de fanii echipei ilfovene, de toţi amatorii de o mişcare, la o plimbare cu bicicletele prin micuța localitate de lîngă București.

Această iniţiativă aparţine primarului Mircea Minea, cel care a pus la dispoziţia doritorilor peste 200 de biciclete special achiziţionate pentru aceaste acţiuni din fiecare week-end. Acţiunea are ca scop promovarea sportului şi a mişcării şi se defăşoară sub deviza "Un mod sănătos de viaţă!".

Mai mult, încă de la începutul acestei luni, pe străzile din Chiajna au apărut piste special amenajate pentru cei care merg cu bicicletele.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
aius
aius  •  17 Iulie 2015, 19:40

care suporteri?!:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează