FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

Marius Constantin, aproape de o revenire în Liga 1!

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 10:51

Fostul fotbalist rapidist Marius Constantin, 28 de ani, s-a alăturat lotului echipei nou-promovate, Corona Braşov.


Fundaşul revine după o accidentare suferită în septembrie, anul trecut, într-un meci Rapid-Gloria Bistriţa. El s-a lovit atunci de o bordură aflată lîngă banca de rezerve şi a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor încrucişate ale genunchiului drept. În acest moment, el ar avea nevoie de o lună pentru a se putea pune la punct cu pregătirea fizică şi cel mai probabil nu va face deplasarea în cantonamentul pe care braşovenii îl vor efectua în Austria.

Fostul component al echipei naţionale se va pregăti singur, la Braşov, urmînd ca după ce va fi apt sută la sută, Nicolae Manea să poată conta pe el în meciurile din prima ligă. Marius Constantin şi-a reziliat contractul cu Rapid în ianuarie 2013. Fundaşul de 28 de ani s-a despărţit de Rapid, după ce a evoluat în numai trei partide în sezonul trecut. Acesta revenise în Giuleşti după un sezon la Vaslui. Apărătorul mai evoluase pentru Rapid din sezonul 2004 pînă în 2011.

Altfel, lotul Coronei începe să capete contur, după ce sub Tîmpa au sosit Rafael Stănescu, Valentin Balint (ambii Dinamo II), Radu Barbu, Vasile Olariu (ambii terminandu-şi contractele cu FC Braşov), Sergiu Buş (CFR Cluj), Rover Cârstea, Florin Ilie (Chiajna) şi fostul portar al lui UTA, Remo Amadio.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raul4steaua
raul4steaua  •  26 Iunie 2013, 11:59

Sa fim seriosi Petrolul - Astra nu a fost niciodata un derby, ca Astra nu au suporteri in Ploiesti deloc, o rivalitate locala cu siguranta, derby local niciodata sunt 2 lucruri diferite.

gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2013, 11:19

isi face echipa si corona..cred ca va fi un fel de U - CFR, PETROLUL - ASTRA, CORONA vs FC BV.... tare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează