FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Constantin, Dennis Rodman din Giuleşti

Marius Constantin în 2006 +13   FOTO
Marius Constantin în 2006

Articol de , - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 15:00

Cel mai vechi rapidist din lotul lui Şumudică, Marius Constantin, e cunoscut ca un fotbalist nonconformist, schimbîndu-şi look-ul de cel puţin două ori pe sezon.

Marius Constantin evoluează în Grant din vara lui 2004, de cînd a fost adus de la FC Braşov pentru 300.000 de euro. Încă de pe atunci, stoperul ieşea în evidenţă prin look-ul său, avînd cercei în ambele urechi, nerenunţînd la ei nici măcar pe teren. Pe fanii alb-vişinii i-a cucerit din primul sezon, prin evoluţiile sale, dar şi prin faptul că şi-a vopsit părul în vişiniu.

2005 a fost anul în care Marius a experimentat desenele capilare, de la dungi şi semne tribale şi pînă la numărul său de pe tricou, "23". Următorul an e cel în care Constantin a acordat cel mai mare interes aspectului său. Şi-a lăsat părul lung, iar apoi a trecut la un look "Rasta", mîndrindu-se cu "dredurile" sale. A urmat iar o perioadă, sezonul 2006-2007, cînd şi-a vopsit iar părul în vişiniu, după care s-a ras în cap!În 2008 a fost mai constant cu aspectul său, dar chiar şi aşa a surpins prin cea mai extravagantă frizură din cariera sa. S-a tuns la zero, lăsîndu-şi păr în forma unei palme! 2009 a fost anul în care stoperul a fost cel mai "cuminte", fiind statornic din punct de vedere al look-ului, rezumîndu-se la a-şi păstra părul lung. Asta pînă în 2010, cînd s-a ras din nou în cap!

A refuzat banderola
În vară, cînd a venit la Rapid, Marius Şumudică i-a propus lui Marius Constantin să preia banderola de căpitan de la Costin Lazăr. Stoperul de 26 de ani a refuzat categoric, fugind de responsabilitate: "Îmi e bine aşa cum sînt acum, de ce să mă complic eu?"

"Nu dau interviuri pentru că nu pot să mint!" :)
Constantin a rapidistul care a apărut cel mai rar în mass-media în ultima perioadă. Începînd din 2008, cînd a fost exclus din lot pentru două săptămîni pentru declaraţiile sale, Marius nu mai vrea să discute cu reprezentaţii presei. Atunci, stoperul a fost pedepsit pentru că a criticat conducerea clubului şi a dezvăluit că jucătorii sînt în urmă cu plata salariilor. De asemenea, tot din acest motiv, şefii şi-au retras propunerea de mărire a salariului pe care i-o făcuseră fundaşului. De atunci, stoperul rapidist a mai vorbit o singură dată cu presa, în primăvara lui 2010, cînd a fost convins de Ioan Andone să acorde un interviu celor de la GSP TV. Întrebat de apropiaţii săi de ce nu discută cu presa, Marius le-a răspuns: "Eu nu pot să mint. Dacă vorbesc, voi spune adevărul şi iar se supără şefii pe mine. Mai bine stau în banca mea".

Cine e Dennis Rodman
Dennis Keith Rodman a fost un basketbalist american care a evoluat în NBA pînă în 2006, la vîrsta de 45 de ani. Rodman e unul dinte cele mai nonconformiste personaje din sportul american, afişînd de-a lungul carierei sale mai multe look-uri ieşite de comun. Cel mai tare a şocat în 2003, cînd a apărut la lansarea oficială a autobiografiei sale îmbrăcat într-o rochie de mireasă! Ca jucător de baschet se poate lăuda cu 5 titluri de campion NBA şi cu două prezenţe în All Star Game. În cariera sa a strîns 6.683 de puncte, 1.600 de assisturi şi 11.954 de recuperări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tripp
tripp  •  23 Februarie 2011, 15:23

auzi la astia,dennis rodman, de giulesti :)))) macar daca ar avea culoarea ,aeroplanelor, din giulesti..., ati dat-o iarasi in bara pseudo-ziaristilor...

rapid..
rapid..  •  23 Februarie 2011, 14:06

asta este un articol de 2 lei.iar nu aveti ce scrie??vrem sport nu can-can!

stendardo
stendardo  •  23 Februarie 2011, 14:03

acest jucator , in marea majoritate a timpului a tras in jos echipa...dar la capitolul freze...sta bine...:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează