FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Constantin joacă cu Gaz Metan Mediaş » iertat de Comisia de Recurs

Marius Constantin Foto: Alex Nicodim
Marius Constantin Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 20:55

Rapidiştii au avut succes la Comisia de Recurs, astfel că pedeapsa lui Marius Constantin s-a înjumătăţit. Stoperul a primit doar două etape de suspendare, în loc de 4, aşa cum i se dăduse iniţial, şi va putea evolua cu Gaz Metan Mediaş, deoarece şi-a efectuat deja pedeapsa la meciurile cu Dinamo şi cu Bistriţa. Fundaşul central a fost eliminat în partida de la Galaţi (0-1) şi a fost pedepsit pentru că l-a înjurat şi a scuipat în direcţia "asistentului" Miklos Nagy.

inbox
- Pe lîngă Grigorie, Vidanov şi Candido Costa, Şumudică s-a mai ales cu încă un fotbalist cu probleme medicale. Cassio acuză şi el probleme musculare şi se va antrena separat în această săptămînă.
- Daniel Pancu a ajuns ieri în cantonamentul de la Belek, iar la plecare a declarat: "Obiectivul e perfect realizabil, nu ar fi corect să plece Şumudică. E clar că e vorba de un blocaj mental în rîndul jucătorilor. Cînd intrăm pe teren se întîmplă ceva inexplicabil".
- Azi, de la ora 16:00, Rapid are programat al doilea amical din Antalya. Giuleştenii vor întîlni formaţia gazdă Antalyaspor, locul 13 în prima ligă. Detalii despre meci veţi putea găsi pe gsp.ro.
- Rui Duarte nu a ajuns nici ieri în Turcia şi a anunţat că-i va aştepta pe Şumudică şi compania la Bucureşti. Motivul? Abia aseară a intrat în posesia paşaportului şi ar fi ajuns în Belek în această seară. Cum rapidiştii se întorc mîine seară, portughezul a anunţat că nu mai are rost să se ducă în cantonament.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nocturna
nocturna  •  26 Martie 2011, 07:50

bravo comisii! un recidivist va rade in fata / este nr.1.al duritatilor ligi bergenbier / in meciul tur cu gazul a fost eliminat dupa ce a accidentat o echipa intreaga / sper ca in meciul urmator sa scuipe toti arbitri si observatori meciului /hai marius , hai herea,hai rapid,asta da performanta!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close