FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Marius Croitoru, răspuns tăios pentru Valeriu Iftime: „Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească”

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 17:56 / Actualizat sambata, 06 august 2022 18:51

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova, a ținut să-i răspundă lui Valeriu Iftime, după ce patronul celor de la Botoșani l-a criticat pentru modul cum a dat indicații la meciul cu FCSB pe Arena Națională, deși acesta era suspendat. 

Marius Croitoru, pregătit de meciul cu CSU Craiova: „Un derby al orgoliilor” » Ce avantaj vede pentru echipa sa
FCU CRAIOVA
Marius Croitoru, pregătit de meciul cu CSU Craiova: „Un derby al orgoliilor” » Ce avantaj vede pentru echipa sa

Antrenorul oltenilor s-a declarat deranjat de declarațiile fostului său patron, pe care îl sfătuiește să nu-și mai dea cu părerea despre el. 

Marius Croitoru: „Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească. Are 6 luni de suspendare”

„Lucrurile se schimbă. Vorbele astea au fost de la suspendat la suspendat. Domnul Iftime știe ce ce educație am eu. Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească. Are 6 luni de suspendare, eu am avut două săptămâni. 

E mai bine să vorbească despre echipa lui, de jucătorii și antrenorii lui, nu de oamenii de la alte echipe. Încă am un respect deosebit pentru domnul Iftime, îl apreciez, toată familia mea îl apreciază. E păcat să spună astfel de lucruri, dacă la asta s-a referit, că suspendarea ține de educație. 

Atunci ar trebui să ne uităm puțin în oglindă, să vedem despre ce educație vorbim”, a declarat Marius Croitoru la o conferință de presă.

Ce declarase Iftime

Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa. Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta. Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon?

- Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

FRF a schimbat regulamentul după „cazul Croitoru”

FRF a decis să ia măsuri în cazul antrenorilor suspendați care comunică, în timpul meciului, cu jucătorii. 

Marius Croitoru, răspuns tăios pentru Valeriu Iftime: „Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească”
Marius Croitoru (41 de ani) era suspendat, dar a fost surprins transmițând informații prin intermediul telefoanelor și colaboratorilor

„Am decis să intervenim pe regulamentul disciplinar, pentru a regla o situație cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon, și anume atunci când antrenorul s află într-o stare de suspendare. 

Ne dorim să reglementăm situația în care un antrenor aflat în stare de suspendare ia legătura cu jucătorii Am văzut destule situații care dăunează imaginii.

Asta înseamnă că nu reușim să implementăm soluția optimă. Astfel, de acum, tehnicianul va ocupa un loc lângă delegatul de joc sau, dacă acesta va fi nevoit să plece, va sta lângă observatorul de arbitri. Penalitatea pentru încălcarea regulamentului este de de 50.000 de ron”, a declarat ieri Răzvan Burleanu.

Citește și: 

Un fost internațional, impresionat de transferul făcut de FCSB: „El e cea mai bună achiziție”
FCSB
Un fost internațional, impresionat de transferul făcut de FCSB: „El e cea mai bună achiziție”
Paul Papp a cedat nervos » Conferința de presă, ÎNTRERUPTĂ abrupt: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți? Nu înțeleg!”
CSU CRAIOVA
Paul Papp a cedat nervos » Conferința de presă, ÎNTRERUPTĂ abrupt: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți? Nu înțeleg!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  07 August 2022, 19:25

Ai luat banii lui ieftinire si acum nu mai e bun. Acum iei banii lui mititelu, in etapa a 9-a il aduce pe Napoli si nici mititelu nu mai e bun. Stim ca mititelu e infractor fost Arestat, la sfarsitul pui Septembrie merge iar la pușcărie pentru ca vrea sa dure Brandul Universitatea. Vrea sa dure ce nu are. A foat la facultate la pelendava, nu la Universitatea din Craiova, dar hot fiind vrea sa dure Stiinta. Nu are cum. Dar nu m -ar mira sa se faca student la spiru haret

gigimarga2
gigimarga2  •  07 August 2022, 15:25

Citez:Încă am un respect deosebit pentru domnul Iftime, îl apreciez, toată familia mea îl apreciază." .Avand in vedere referirea la educatie ,etc chiar îl apreciaza . Aveam o cunostința cate avea obiceiul sa caracterizeze alte persoane prin expresia : ,,baiat extraordinar caracter zero ". Bă , dar ce va mai respectati voi . Ne ati umplut de respect. Amandoi .

costeltudor
costeltudor  •  07 August 2022, 12:01

Trandafirasule , te simpatizam , dar cu regret îți spun ca fostul tău patron , are perfecta dreptate !!! Așa ca CIOCUL MIC !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează