FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuș a dezvăluit strategia lui Boroi: "Nu mi-ar fi ascuns un plan atât de diabolic"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 21:27

Marius Lăcătuș a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu George Boroi legate de înființarea unei noi echipe de fotbal a CSA-ului și spune că Steaua de acum nu va avea de suferit.

"E adevărat că m-am întâlnit cu domnul Boroi în vederea unei colaborări în vederea îmbunătățirii centrului de copii și juniori. CSA Steaua vrea să se bazeze pe notorietatea mea pentru a atrage cât mai mulți copii. Dacă va exista și un sprijin financiar la CSA poate fi vorba de o echipă într-o ligă inferioară, ceea ce ar fi bine.

Altfel, copiii joacă de la 9 la 16 ani la Steaua și sunt nevoiți să plece în altă parte. N-am stat 3 ore în biroul domnului Boroi, ci maximum o oră. Nu s-a discutat absolut nimic de Steaua din Liga 1 și nu cred că domnul Boroi mi-ar fi ascuns un asemenea plan diabolic dacă s-ar gândi la el.

Vă repet că e vorba de o echipă în ligă inferioară, în niciun caz s-o înlocuiască pe actuala. Nu vreau să-l înlocuiesc pe Bumbescu, ba chiar vreau să lucrez cu el", a declarat " Fiara" la RadioSport1.ro.

Citește și: Gigi Becali iese la atac! Un nou derapaj al patronului Stelei: "Este vorba de un trepăduș care nu are nici 5 bani! Iau toți masonii și îi bag într-un sac"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
corectu
corectu  •  12 Septembrie 2016, 08:11

Marius,cat mai ai timp intoarce-te.Nu intra in asemenea jocuri murdare.

485809194904413
Costel Tudor  •  12 Septembrie 2016, 08:05

*** Lacatus se baga si el putin in seama ! Ce sa învețe copii de la el ? Poate sa-i învețe sa înjure sau cum sa rupă picioarele adversarilor . E jalnic aceasta secatura !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  12 Septembrie 2016, 07:25

Marius nu avea ce vorbi cu Boroi.Cel mai iubit jucator al nostru se pare ca se vinde armatei pe doi lei ,pacat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează