FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuş a vorbit despre scandalul dintre MApN şi Steaua: "Aşa e la români! Intervine cineva şi strică echipa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 14:51

Fostul jucător şi antrenor al Stelei a vorbit despre situaţia în care se află echipa şi problemele cu numele şi stema.

"Lucrurile trebuie să se rezolve, pentru că sînt oameni cu capul pe umeri. Nu contează cum s-a ajuns la această situaţie, dar trebuie să se remedieze. Sper ca echipa să nu aibă probleme în cupele europene.

Aşa e la români, cînd avem o echipă care merge foarte bine şi face treabă bună în Europa intervine cineva sau ceva şi strică tot. Aşa se întîmplă şi la CFR şi la Petrolul", a spus Marius Lăcătuş la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
dlq1
dlq1  •  29 Decembrie 2014, 20:58
Postat de bumerang pe 28 Decembrie 2014, 22:08

Ma lamureste si pe mine cineva, ce a cumparat Gigi de fapt, stadion nu, emblema nu, culori nu, numele Steaua nu???????

Jiji nu a cumparat NIMIC. El este CREDITORUL STELEI ! MAp N vrea sa-i vanda STEAUA dar el nu vrea s-o cumpere desi e in castig de pe urma Ei !! A creditat clubul cu o suma si-a scos-o dublu deci s-ar putea linistit retrage , dar el nu si nu. Acum vrea sa schimbe numele culorile si echipamentul e un idiot ! Comentariul tău...

bumerang
bumerang  •  28 Decembrie 2014, 22:08

Ma lamureste si pe mine cineva, ce a cumparat Gigi de fapt, stadion nu, emblema nu, culori nu, numele Steaua nu???????

antimilitienisecuristi
antimilitienisecuristi  •  28 Decembrie 2014, 16:27
Postat de aius pe 28 Decembrie 2014, 16:16

Gura cioroiule,voi di dinamo trebuia sa fiti desfiintate,doua echipe comuniste,intrate in Div.A ca si clona craioveana !

Clona ungureasca Sezarica sau Alpin. U Craiova a fost fondata de Regele Carol al II lea nu de catre comunistii din Oltenia! :)))))))))))) Multikretini pe lumea asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează