FOTBAL  »  Superliga  »  AZI AI DVD CU MARIUS LĂCĂTUŞ ÎN GAZETĂ

Marius Lăcătuş despre DVD: "Aici e viaţa mea" :D

Marius Lacatus, Lacatus, Steaua
Marius Lacatus, Lacatus, Steaua

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Marius e încîntat de calitatea DVD-ului ce i-a fost dedicat de GSP şi TVR Media

Emoţii mari pentru Marius Lăcătuş ieri, la conferinţa de presă premergătoare lansării DVD-ului ce-i este consacrat! Cu voce tremurîndă, actualul antrenor al Vasluiul a ţinut să le mulţumească realizatorilor documentarului, Marian Olaianos şi Marius Mitran, dar şi tuturor foştilor antrenori care i-au marcat cariera, coechipierilor alături de care a realizat performanţe uluitoare de-a lungul a două decenii, dar şi suporterilor ce l-au iubit cu patimă.

"Pe acest DVD e toată viaţa mea! Cu bune, cu rele, aşa cum e viaţa oricui. Probabil c-am făcut mai multe lucruri bune decît rele, asta o pot spune ziariştii, fanii... Dar nimic n-aş fi putut realiza fără sprijinul familiei şi al oamenilor cu care am intrat în contact în cei 20 de ani de carieră. Şi am mai avut un noroc, că m-a ferit Dumnezeu de accidentări grave", a spus "Fiara".

"Mi-aş dori să obţin şi ca antrenor performanţele pe care le-am realizat ca jucător. Un trofeu anul acesta, cu Vasluiul, ar fi perfect"
Marius Lăcătuş

"Sînt convins că toţi cei care vor achiziţiona acest DVD vor retrăi cu emoţie momente incredibile din istoria Stelei şi a naţionalei"
Marius Lăcătuş

Proiect susţinut de GSbet şi Colinele Tutovei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  14 Aprilie 2010, 15:56

e unic in chencea, nu am ce sa comentez ,las pe altii pentru mine ca si pentru multii au fost uniccccccccccccc

 •  13 Aprilie 2010, 17:16
Postat de alexvalean pe 13 Aprilie 2010, 16:47

Oare asa sa fie??? ://blog.mysport.ro/alexvalean/2010/04/13/steaua-suntem-noi/

steaua e aproape jumatate din populatia romaniei si are suporteri si peste hotare care urmaresc tot ce se intimpla.

alexvalean
alexvalean  •  13 Aprilie 2010, 16:47

Oare asa sa fie??? ://blog.mysport.ro/alexvalean/2010/04/13/steaua-suntem-noi/

Vezi toate comentariile (15)
Comentează