FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Marius Lăcătuș, despre lupta la titlu din Liga 1: "Nu cred că mai poate să câștige cine mi-aș dori eu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 21:33

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al CSA Steaua, a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1. Din motive lesne de înțeles, "Fiara" a nominalizat o altă echipă decât FCSB în topul preferințelor lui și afirmă că "dacă CFR Cluj nu câștigă duminică cu Viitorul, campionatul e încheiat". 

"Cine mi-aş fi dorit să câştige nu cred că mai poate. Mă refer la Viitorul. Mi-e greu să cred că echipa lui Hagi mai poate recupera 9 puncte. Nu am cum să cred că Viitorul câştigă toate meciurile şi echipa de pe primul loc nu va putea să câştige patru.

Lupta se va da între FCSB şi CFR. Depinde mult şi de ce se va întâmpla etapa viitoare. Dacă CFR va învinge la Ovidiu, se joacă. Altfel, campionatul e încheiat", a spus Lăcătuș, la TV Digi Sport.

Vezi și: Lăcătuș nu e la curent cu febra biletelor la Steaua - Rapid, dar îndeamnă: "Haideți să intrăm în Cartea Recordurilor!" + Atac al "Fiarei" la adresa lui Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dubluv
dubluv  •  12 Aprilie 2018, 09:16

Lacatus, da banii inapoi lui Becali! Poate te angajeaza Hagi antrenor secund la grupa de varsta 11 ani. Ce caracter sa ai ca sa nu tii cu echipa pentru care ai marcat in finala Cupei Campionilor?

815309251857881
Popa George  •  12 Aprilie 2018, 09:09

NU INTELEG DE CE PERSOANELE CARE SPALA VARZA IMPOTRIVA FCSB NU COMENTEAZA PRIN INTREMEDIUL CONTULUI DE FACEBOOK,CI DOAR PRIN ID-URI,ORI SUNT CUMVA POSTACI INSTIGATORI,ALE CAROR FETE NU TREBUIESC VAZUTE ORI CA SI GAZAEV AU MAI MULTE ID-URI DUPA CARE COMENTEAZA;SAU O FI CHIAR LACA?

1615275382087697
Yuri Firsov  •  12 Aprilie 2018, 07:44

LACA A VRUT CA C...DINAMO SA CASTIGE CAMPIONATUL!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează