FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT 1-1

„Ne încăpățânăm să facem asta!” » Ce le-a reproșat Măldărășanu jucătorilor lui Hermannstadt + Ce spune despre parcursul de până acum

Marius Măldărășanu / Sursă foto: GSP
Marius Măldărășanu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 23:59 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 00:18

Marius Măldărășanu (47 de ani), tehnicianul celor de la Hermannstadt, a vorbit despre remiza obținută de echipa sa în deplasarea cu FCU Craiova, scor 1-1. E primul punct obținut de sibieni după trei eșecuri la rând, iar antrenorul speră că acesta va fi momentul revirimentului pentru nou-promovată. 

„Ne-am fi dorit mai mult de la acest meci, dar îmi doresc ca, după trei înfrângeri în campionat, acesta să fie un punct de moral. Încrederea se pierde ușor, iar asta s-a văzut în ultimele etape

Am pierdut foarte multe mingi azi, am fost temători în fața unor jucători valoroși, cum sunt cei ai Craiovei, ne-am retras și i-am lăsat să vină peste noi. Ne încăpățânăm să jucăm în zone aglomerată, s-au obișnuit să paseze scurt și se fac greșeli, iar adversarii vin în jumătatea noastră.

Totuși, sunt mulțumit că, după multe etape, jucătorii veniți de pe bancă au adus un plus. Avem jucători cu calitate, mereu îi cert că nu încearcă poarta”, a spus Măldărășanu, la microfonul Prima Sport.

Depresie-n octombrie » FCU Craiova se încurcă și cu Hermannstadt și continuă parcursul horror din ultima lună
FCU CRAIOVA 1948 - HERMANNSTADT 1-1
Depresie-n octombrie » FCU Craiova se încurcă și cu Hermannstadt și continuă parcursul horror din ultima lună

Marius Măldărășanu: „Visez la mai mult!”

Întrebat despre cum cataloghează parcursul lui Hermannstadt la finalul celor 15 etape ale turului (locul 4, cu 23 de puncte), Măldărășanu a oferit un răspuns sincer.

„Sunt mulțumit cu bilanțul nostru, deși puteam avea mult mai multe puncte. Pe de altă parte, puteam să avem și mai puține puncte. E primul nostru an de după promovare, nu ne ușor. Cred că am avut un parcurs bun în acest tur. E adevărat, îmi doresc mai mult, visez la mai mult. E un campionat echilibrat, cu rezultate neașteptate”, a spus Măldărășanu, la microfonul Prima Sport. 

Din punct de vedere al salariilor, suntem cu banii la zi. Sunt unele restanțe din urmă... nu vreau să evit întrebarea, dar nu vreau să marșăm mult pe ideea asta. Salariile sunt la zi, mai sunt doar restanțele din sezonul trecut.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Depresie-n octombrie » FCU Craiova se încurcă și cu Hermannstadt și continuă parcursul horror din ultima lună

MM Stoica, după ce s-a întâmplat azi în Liga 1: „Senzațional! Se vede că e fotbalist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează