FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO „Îl așteptați înapoi pe Baba Alhassan?” » Răspunsul lui Măldărășanu după transferul mijlocașului ghanez la FCSB: „Știe unde s-a dus!”

Baba Alhassan
Baba Alhassan

Articol de , - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 17:50 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 19:14

Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a fost întrebat dacă l-ar vrea din nou pe Baba Alhassan (24) la echipă în cazul în care acesta nu se adaptează la FCSB.

FCSB l-a transferat iarna aceasta pe Baba Alhassan de la Hermannstadt contra sumei de 600.000 de euro. Cum Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că nu acordă multe șanse jucătorilor, Marius Măldărășanu a fost întrebat dacă îl așteaptă înapoi pe mijlocaș în cazul în care acesta nu dă randament la FCSB în acest retur. 

Antrenorul din Superligă își amenință contracandidatele după cantonamentul din Antalya: „Vrem să fim o certitudine! Ne dorim play-off-ul”
HERAMNNSTADT
Antrenorul din Superligă își amenință contracandidatele după cantonamentul din Antalya: „Vrem să fim o certitudine! Ne dorim play-off-ul”

Tehnicianul și-a amintit și de un episod similar petrecut în vară, când Raul Opruț se transfera în Belgia la Kortrijk. Fundașul stânga s-a întors însă după 6 luni la sibieni. 

VIDEO Marius Măldărășanu: „Baba Alhassan știe unde s-a dus”

„Au mai glumit jucătorii când a plecat Raul Opruț. Chiar i-au zis să nu vină în 6 luni. S-a întâmplat, chiar e o experiență bună pentru el. Am înțeles că a glumit Dani ( n.r. - Dani Coman) referitor la situația lui Baba, că dacă ar fi îl așteptăm de la vară. 

Îi doresc tot binele din lume, chiar este un fotbalist bun. Poate ajuta FCSB-ul, depinde de el. Știe unde s-a dus”, a declarat Măldărășanu la sosirea în țară. 

Ce spusese Dani Coman

Intrat în direct la Digisport, Coman a replicat cu o glumă atunci când a fost întrebat „unde îl vom găsi pe Baba Alhassan peste șase luni?”.

Răspunsul său: „Pe malul Cibinului, acolo îl vom găsi peste șase luni”. Râul Cibin se află în întregime în județul Sibiu, Coman sugerând că jucătorul se va întoarce rapid la Hermannstadt. 

Apoi, devenind serios, oficialul sibienilor și-a exprimat speranța ca „Baba Alhassan să fie unul dintre jucătorii importanți. Are nevoie de oameni care să îi ofere încredere, are nevoie de o conjunctură favorabilă. Dacă va avea aceste lucruri, sunt convins că va avea și rezultate. Dacă nu, e posibil ca în vară să se întoarcă acolo unde am spus”

Sunt nou la echipă, dar nu mă simt așa. Am fost foarte bine primit la echipă și este o plăcere să fiu în această situație. Antrenamentele sunt bune, abia am început. Sunt pregătit și concentrat să mă lupt pentru titlu. 

Principalul obiectiv este acela de a deveni campion, apoi să joc în cupele europene. Uneori și înscriu și voi încerca să o fac și aici. Dar voi ajuta și apărarea mult. Orice ajută la câștigarea titlului. Pe suporteri îi aștept în număr mare să ne încurajeze, iar noi vom da totul pentru victorie!

- Baba Alhassan, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri din Liga 1: 

Becali ar fi trimis oferta pentru înlocuitorul lui Compagno » Transfer la reducere: de ce costă doar 200.000 de euro + ce știe să facă
FCSB
Becali ar fi trimis oferta pentru înlocuitorul lui Compagno » Transfer la reducere: de ce costă doar 200.000 de euro + ce știe să facă
Arbitrii au fost băgați în ședință de Vassaras, după testele fizice: „Ne dorim caractere”
ARBITRAJ
Arbitrii au fost băgați în ședință de Vassaras, după testele fizice: „Ne dorim caractere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Newman
Newman  •  13 Ianuarie 2024, 20:11

Sper sa nu-l primeasca inapoi.Sa joace oriunde in alta parte, poate la el acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează