FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - HERMANNSTADT 1-0

Marius Măldărășanu nu-și iartă jucătorii: „Trebuie să ne schimbăm mentalitatea de echipă mică”

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt
Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 19:45 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 03:27

Antrenorul lui Hermannstadt s-a arătat dezamăgit după eșecul echipei sale în fața lui FC Voluntari (0-1).

Hermannstadt a pierdut la Voluntari, 0-1, dintr-un penalty comis de Mihai Butean (70), deși a avut ocaziile mai clare. Pentru antrenorul Marius Măldărășanu, o mare dezamăgire.

Proaspăt refăcut după accidentare, Chiricheș se gândește la viitor: „Mă bate gândul să merg în Italia!”
FCSB
Proaspăt refăcut după accidentare, Chiricheș se gândește la viitor: „Mă bate gândul să merg în Italia!”

„Jocul nostru a fost unul consistent. Am avut ocazii, n-am marcat noi, a fost acea greșeală și asta a fost. Poate că nu meritam victoria, dar nici să pierdem. Cred că un 0-0 era mai corect. Jocul e făcut din momente bune și mai puține bune, important e ca în astea din urmă să nu primești gol. Noi am primit în seara asta. Ăsta-i fotbalul”, a comentat antrenorul sibienilor după fluierul final.

Marius Măldărășanu: „Dacă prinzi două, trei meciuri proaste se poate întâmpla orice”

Întrebat dacă-i e teamă că Hermannstadt ar putea fi prinsă la un moment dat în hora retrogradării, Măldărășanu a răspuns: „Teamă? Adevărul este că dacă prinzi două, trei meciuri proaste se poate întâmpla orice. Aveam nouă puncte în fața Voluntariului, acum mai sunt șase”.

Totuși, tehnicianul sibian nu renunță la ideea de a câștiga play-out-ul. „Sunt supărat că n-am câștigat. Îmi doream mult. Vreau să terminăm pe primul loc, am ratat play-off-ul la limită”, a amintit Măldărășanu, care știe ce trebuie să facă jucătorii săi pentru a reuși.

Marius Măldărășanu: „Se vede o teamă la jucători în anumite momente”

„Am mai spus-o și o spun din nou. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea asta de echipă mică! Se vede o teamă la jucători în anumite momente”, a punctat antrenorul lui Hermannstadt.

Despre revederea cu Florin Pîrvu, omologul de pe banca ilfovenilor, „Măldă” a comentat: „Suntem aceeași generație, ne știm de la juniorii Petrolului. Este nașul nașului meu, Nae Constantin. După ani de zile ne revedem ca adversari, uneori îmi iese mie, alteori îi iese lui, asta e. Ăsta-i fotbalul”.

VIDEO. VOLUNTARI - HERMANNSTADT 1-0 » Gazdele au sărbătorit alături de fani victoria obținută

Mai puteți citi:

Anunț-șoc pe piața media din România » Televiziunea de sport se ÎNCHIDE după 18 ani! Ce se întâmplă cu angajații

Mihai Rotaru i-a refuzat solicitarea lui Dan Șucu » Decizia care îi afectează pe fanii rapidiști

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  29 Martie 2024, 21:46
Postat de camcam pe 29 Martie 2024, 20:33

gata , au inceput omeniile

Marius Măldărășanu: ”Dacă aveam posibilitatea, la pauză aș fi schimbat 11 jucători” La scurt timp după încheierea partidei disputate pe Arena Națională, Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, s-a arătat nemulțumit de prestația pe care elevii săi au avut-o în partids cu FCSB. De altfel, tehnicianul sibienilor a subliniat că jucătorii săi au făcut cel mai slab joc de când Hermannstadt a promovat în SuperLiga. ”Este cel mai slab joc al nostru de după promovare, nu îmi explic. Prima repriză a fost execrabilă. Au fost mai buni decât noi la toate capitolele. Nu aveam cum să scoatem ceva din acest joc. Am arătat ca o echipă mică ce se bate la locurile de baraj şi nicidecum la playoff.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  29 Martie 2024, 21:43

''Marius Măldărășanu nu-și iartă jucătorii: „Trebuie să ne schimbăm mentalitatea de echipă mică” BLATISTULEEEEEEEEEEEEEEE ASA AI SPUS SI DUPA MECIUL CU FCSB !!!!! i-auzi bah aiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..declaratie dupa meciul cu fcsb ...............Marius Măldărășanu, discurs ”tăios” la adresa jucătorilor săi, după FCSB -Hermannstadt: ”La pauză i-aș fi schimbat pe toți””Este cel mai slab joc al nostru de după promovare, nu îmi explic. Prima repriză a fost execrabilă. Au fost mai buni decât noi la toate capitolele. Nu aveam cum să scoatem ceva din acest joc. Am arătat ca o echipă mică ce se bate la locurile de baraj şi nicidecum la playoff.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  29 Martie 2024, 21:36

cu dinamo alergati de mancati terenul .............*** !! prafu sa se aleaga de sibiul tau !! sa ramaneti fara bani ! si cu FCSB ai *** si ai spus acelasi lucru !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează