FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN ARBITRAJ

După Serea, şi Marius Martiş a fost eliberat

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Curtea de Apel Piteşti a decis astăzi eliberarea sub control judiciar a fostului arbitru Marius Martiş. El a fost trimis în judecată şi arestat pe data de 30 aprilie, pentru fapte de corupţie.

Martiş a părăsit Penitenciarul Colibaşi la ora 15:15 şi a plecat acasă la Focşani.

Decizia vine după ce şi fostul arbitru Ionică Serea a fost eliberat pe 23 septembrie, când Curtea de Apel Piteşti i-a admis recursul la decizia Tribunalului Argeş de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

Marius Martiş şi Ionică Serea au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie alături de Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, ultimii doi fiind arestaţi pe 11 mai şi puşi în libertate sub control judiciar după două săptămâni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  30 Septembrie 2010, 21:17

de ce le dati drumul la nenoriciiti astia? tot aia care fura , si inseala tot aia scapa tinetii inchisi... la racoare cu ei ca astia au luat bani grei ,

mmstoica1978
mmstoica1978  •  30 Septembrie 2010, 17:05

mu/ie lui martis ,serea si draganescu ,sclavii lui por/cea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează