FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae, atac la Rednic: "Nu dai stabilitate lotului așa!" » De ce a ratat un transfer la echipa lui Mutu

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 17:44

Marius Niculae a criticat decizia lui Mircea Rednic de a-l numi pe Vojnovici căpitan și crede că situația e mult mai realistă cu Paul Anton căpitan.

"Sînt de acord cu numirea lui Anton căpitan. El e român, îl știu bine, știu de mult că e dinamovist. Am jucat de multe ori cu el așa între prieteni și știam.

Pe cînd la Vojnovici am zis-o de la început. Habar nu avea ce înseamnă Dinamo, care e spiritul dinamovist. Schimbarea de căpitani nu dă stabilitate. Rednic a vrut să-și arate autoritatea, asta e clar", a zis Niculae la Dolce.

...despre ofertele pe care le-a avut: "Am avut o ofertă chiar de la echipa lui Mutu (n.r. Pune City), dar nu s-a mai concretizat. Mi-au dat inițial o sumă, iar cînd am ajuns acolo era cu mai mult de 50% mai mică. N-am mai semnat. Am mai avut oferte din Indonezia, Malaezia, dar n-am vrut"

...despre atacanții lui Dinamo: "Essombe e mai bun decît Gnohere. Gnohere e bun pe fizic, e bun de careu, dar dacă vrei să faci pressing, cu el nu ai cum"

L-a călit pe Rotariu: "I-AM Dat-o"

Marius Niculae a fost coleg cu Dorin Rotariu la Dinamo și a rămas impresionat de calitățile mijlocașului ofensiv. L-a deranjat însă un lucru și a explicat cum a încercat să-i schimbe atitudinea tînărului de 20 de ani.

"M-am dus la el la antrenamente, l-am lovit de cîteva ori. El cînd se lovea puțin, se tăvălea cam mult. De asta m-am dus și am reacționat așa. I-am dat-o! I-am zis să se ridice imediat. El e mai mămos, dar e un fotbalist foarte bun. De atunci nu mai e așa, se ridică imediat. Am vorbit de multe ori cu el, am încredere în calitățile lui", a spus Niculae la televiziunea citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
i.am.valahu
i.am.valahu  •  05 Noiembrie 2015, 23:24

Nu v mai agitati ca calinescu e clona stelista ..90% e *** siturilor de sport valahu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai231
mihai231  •  05 Noiembrie 2015, 22:35
Postat de khal_37 pe 05 Noiembrie 2015, 20:11

zecs asta e si acum pe aeroportul Henri Coanda astepatandu-l pe Yazalde de 2 luni cu un buchet de flori alb-rosii oflite...in ceea ce-l priveste pe nicolae m. pot sa zic doar ca este un caracter infect.

bai ***...nu esti in strada???...cum *** filmat ca te-a filamt lumea cum strigai sa vina...Basescu din nou presedinte.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2015, 21:02
Postat de zecs93 pe 05 Noiembrie 2015, 20:50

Ai baut apa khatarule ??? Hidrateaza-te ca maine ai de carat pomi din padure pentru a avea la iarna lemne sa bagi in soba, sar putea sa ai cocoasa dupa experienta de maine si ar fi amuzant un khatar cu cocoasa !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează