FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae intervine în situația de la Dinamo: "Negoiță e influențat negativ"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 09:09

Marius Niculae, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre situația echipei roș-albe și a spus că finanțatorul este sfătuit prost și asta afectează situația clubului.

"E foarte greu într-un angrenaj în care foarte mulți oameni își dau cu părerea. Când se va înțelege că fotbalul este diferit de restul de afaceri, atunci lucrurile vor merge cum trebuie.

Patronul vrea să facă lucruri bune pentru că s-a băgat la această echipă, dar în umbra lui sunt mulți oameni care își dau cu părerea și este câteodată influențat negativ. E foarte greu să ții un club în zilele noastre, dar un club ca Dinamo nu va muri niciodată.

Ionuț Negoiță nu știa la ce se va angrena atunci când a preluat clubul, pe lângă afacerile pe care le are. Probabil lui îi este mai ușor să vină altcineva care se poate ocupa strict de clubul Dinamo", a spus Niculae la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
geo.b.
geo.b.  •  14 Octombrie 2017, 14:19
Postat de demolarii pe 13 Octombrie 2017, 09:48

Exista o idee pe care eu nu o înțeleg. In ce mod e fotbalul diferit de restul afacerilor? E o idee care apare frecvent in discursuri, dar nu e explicată niciodată. In ce consta diferența?

Ca si afacere,nu cred ca ar fi mari deosebiri.Numai ca si vorbesc per ansamblu,multi se considera asi intr-un anumit domeniu,pe cand faptele dovedesc contrariu.Tot asa-i si in fotbal.Daca cunosti tu personal fenomenul sau daca nu,sa ai consilieri extrem de buni,care sa-l cunoasca ei.Asa ca daca patronul apeleaza la a doua varianta,cei alesi pe langa faptul ca ar fi cei mai buni din cei buni,trebuie sa aiba si caracter,sa fie corecti in tot cea ce fac.Degeaba-i bun daca te saboteaza.Parerea mea este ca Negoita nu cunoaste la perfectie fenomenul fotbal,plus ca este inconjurat de persoane negative.Ori,aceste persoane nu cunosc nici ele fenomenul si il duc in eroare,ori "il sapa".Iar la partea cu "sapatul",nu l-as exclude ca Badea.Eu il cred in stare,chiar daca nu implicat personal,o pate face asa....."cu efect",cu bataie lunga.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  13 Octombrie 2017, 09:56
Postat de demolarii pe 13 Octombrie 2017, 09:48

Exista o idee pe care eu nu o înțeleg. In ce mod e fotbalul diferit de restul afacerilor? E o idee care apare frecvent in discursuri, dar nu e explicată niciodată. In ce consta diferența?

E diferit. ***. Astia nu tin cont de nici o regula. ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  13 Octombrie 2017, 10:00

Dinamo a existat cu adevaat mai ales internationala numai inainte de 90 '. Mai face cite un meci bun citeaodata se mai clasifica intre primele 3-4 tot citeodata si cam atit . In eruopa nu mai conteaza . FCSB-uk se descurca mai bine acolo dar nici ea nu mai rupe gura tirgului cum o facea inainte de 90 . A mai avut o zvicnire acum 12 ani cu semifinala dupa care a intrat l a reanimae

Vezi toate comentariile (4)
Comentează