FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae se ia de Negoiță și crede că Dinamo are șanse mici să prindă play-off-ul

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 21:02

Marius Niculae, fostul atacant al celor de la Dinamo, a criticat în termeni duri conducerea echipei pentru faptul că a renunțat la numeroși titulari în această iarnă. În opinia acestuia, "câinii" au șanse mici să prindă play-off-ul.

" Dinamo nu trebuia să vândă nimic. Trebuia să aducă mai mulţi jucători, pentru că Dinamo nu se află în situaţia de a vinde în momentul de faţă. Echipa are şanse mici în momentul de faţă să prindă play-off-ul", a declarat Niculae, potrivit TV Telekom Sport.

Valentin Costache, Paul Anton, Nascimento, Steliano Filip și Ionuț Nedelcearu sunt jucătorii vânduți de Dinamo în această iarnă. În plus, dinamoviștii au renunțat la Rivaldinho și Jeremy Bokila, plecați gratis.

Dinamo se află în prezent pe locul 6, cu 39 de puncte, și are nevoie de victorie la Giurgiu pentru a fi sigură de prezența în play-off.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
risc_mix
risc_mix  •  21 Februarie 2018, 12:58

Declarație de fotbalist, care vrea să pară altceva decât este. Păi ce-a vândut mă? Jucători care erau puși ,,cu spatele la zid” tot de voi marii gânditori? Când jucau la voi Filip,Nedelcearu, Costache, trăgeați în ei din toate pozițiile. Acum, că Negoiță a scăpat de ei ca să mențină clubul ați început să plângeți? Păi când ați fost mă serioși? Și apoi, n-ar fi mai bine să băgați și voi niște bani, nu doar sfaturi? Că la ,,cleanță” sunteți tari. Tu, Kiriță,, Marica, Răducioiu, etc Asta,așa, ca să puteți și critica. Alfel...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Februarie 2018, 09:12

Cum, mai, si Sageata e gigist?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  21 Februarie 2018, 09:05

mariuse vino cu bani la negoita nu cu sfaturi De ce nu te iei de Badea Bocea Becali?????????dinamovistule care nu esti dinamovist

Vezi toate comentariile (6)
Comentează