FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae, sfaturi pentru conducerea dinamovistă: "Asta e cea mai bună soluție"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 18:24

Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre formația alb-roșie și despre jucătorii "cîinilor".

"La Dinamo sînt mulți jucători tineri și cîțiva fotbaliști de valoare. Din păcate, doar unii dintre ei au crescut la echipă și știu ce înseamnă spiritul formației.

Jucătorii tineri au valoare, joacă pentru echipele naționale și sînt campioni la juniori. Ar fi bine ca acești jucători să fie folosiți lîngă un nucleu de fotbaliști experimentați, iar timp de doi ani să formezi o echipă și să nu pui presiune pe ei.

La noi nu este răbdare. Cum apare un jucător bun, cum este vîndut imediat. La Dinamo mi se pare cea mai bună idee să folosească jucători tineri, pentru că nu sînt bani", a spus Niculae la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Iulie 2015, 02:26

pai negoita vrea doar profitu nu performanta.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Iulie 2015, 20:44

tu ramai o nulitate

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  14 Iulie 2015, 20:19

lapusneanul ....mane, omul este dus cu pluta....numai bun de dus la 9 !!!! Iti pierzi timpul. Serios.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează